חרדות וטראומות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות וטראומות
    בני
    14/09/2008

1. אני בשנות החמישים לחיי, נשוי ובעל ילדים בוגרים. 2. אין לי ספק שטראומות ילדות הן שגרמו לי לקיבעון (חסימה) ריגשי , אשר "תוקע" אותי חזק מאוד עד היום הזה !!. בנוסף- אני צורך קבוע של פרוזק, אשר מאוד עוזר לי בנושא החרדות ,אך, תוקע אותי בנושאים פיזיולוגיים. 3. הבעייה : אני מסוגל לשחזר את ילדותי באופן כלל, כלומר : לא ע"י תיאור ופירוט אירועים ספציפיים(בוודאי לא הטראומתיים) , אלא יותר בצורה שכלתנית המפרטת את הסיבות והגורמים. ברור לי שהארועים הטראומתיים הודחקו על-ידי עמוק בתת מודע , ושיש צורך להעבירם למודע, כדי להמשיך בטיפול שיאפשר לי להשתחרר. 4. מהם הטיפולים המוכרים בנושא ? עד כמה אני יכול לעשות זאת בכחות עצמי? 5. אשמח לקבל הפנייה לספרות מקצועית בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות וטראומות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לבני

ד''ר אודי אורן
    14/09/2008

לבני שלום,
    ברכותי על ההחלטה שלך לפעול למען שיפור איכות חייך.
    אני מבין שבנוסף לחרדות אתה סובל מעוד מספר דברים ש"תוקעים" את חייך, אך לא פירטת מה הם.
    מתוך מה שכתבת אני מתרשם כי טיפול EMDR המשלב בתוכו טיפול בטראומות וטיפול בחרדה, עשוי בהחלט לעזור לך. קיימים כמובן מגוון רחב מאד של טיפולים שונים, אך אני משער שאתה מעוניין בטיפול ממוקד למדי.
    איני מאמין שפרוייקט כזה ניתן לעשות לבד. אני ממליץ לך לפנות לאיש מקצוע.
    הספר של דיויד סרבן-שרייבר: "ללא פרוייד וללא פרוזאק" יכול בהחלט לתרום לך.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו