מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלוהים מה שאני עוברסמי19/09/2008
מגיל 9 ועד גיל 16 היו לי התקפי חרדה קשים כגון בליעת הלשון קשיי נשימה וראיה לא טובה ולחצים בעינים מאז חלף עד ליום המקולל שעברתי לדירה לבד ממש קטנה ובה עישנתי גוינטים יום אחד התחלתי להרגיש מאוד מוזר בלבול חשתתי שאני משתגע לאחר מכן חזרתי הביתה ומאז המצב הדרדר מחשבות כפיתיתיות ופחד לעשות כגון להיות אלים פחד להפוך לרוצח פסיכופט או להשתגע ולעשות שטויות כול שבוע הפאניקה משתנה השבוע הגעיתי למצב הכי הזוי ירדתי לרחוב והרגשתי שאני לא באמת שם הכול היה מוזר לי שאלות כגון מי אני מה אני ומה מחשבות על הבריאה ועל אלוקים ועל הדת וכול מחשבות מאוד מטומטמות ושטויות והם מפחידות אותי.
מגיל 16 עד גיל 21 הכל היה מאוד מאוד רגוע עד לעוד ארוע טראומתי בגיל 19 ולחצים נפשיים איומים ערך עצמי נמוך רצון לחיים טובים יותר אך הם לעולם לא נראו באופק.
הייתי אצל פסיכיאטר והובחנתי כחולה חרדה ודיכאון קל האם זה רק זה או שנהפכתי ללא שפוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לסובל מחרדה
ד''ר חיים היילפרין19/09/2008שימוש בסמי רחוב (וודאי שבסמים הלוצינוגניים - ולחשיש בכמות גדולה יש השפעה הלוצינוגנית) עלול בהחלט לגרום לאדם לאבד את שפיותו (באופן זמני או קבוע), מצב הקרוי פסיכוזה שמקורה בשימוש בסמים. לקח ראשון: אל תיגע יותר בסמי רחוב מכל סוג!
לקח שני: התחל לטפל בחרדה (ובחייך בכלל) כמו שצריך - גש לפסיכולוג המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. תתפלא כמה מהר אפשר "לצאת מזה" בטיפול נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)