מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יכול יותרשאלה22/09/2008
אני חולה בחרדה ובטראומות כול ימי חיי אני כיום בגיל 21 בגיל הכי יפה גיל של ראש קדימה גיל שכולם יוצאים מבלים יש להם בנות זוג שואפים והולכים קדימה ואני ......כואב לי לדבר על עצמי אני לא ארחיב בקצרה התנסתי בנסיון דו פעמי בחשיש מאז עולמי חרב התקפי חרדה קשים מחשבות רדיפה עד למצב של פאניקה אחת לשבועיים באה מחשבה שעקב מקרי הזמן אהפוך לרוצח פסיכופט לפעמים זה מכניס אותי לפאניקה של 2 דקות עד שאני מפחד ומתרחק מאנשים כדי לא לפגוע(כמובן שלאחר ההתקף מחשבה זו נראת לי מצחיקה ושטותית לגמרי)אבל בכל אופן גומרת לי את החיים הבשורות הטובות שלפני חודשיים היתי חולה חרדה+דכאון הדיכאון עבר אבל החרדה היא המחלה היותר קשה סדר יוםקבוע הולך לעבודה כ9 שעות התקף באמצע יום מתנתק לגמרי מהסביבה וההמציאות מרגיש כי אני אייני אני ומחשבות רדיפה שלא מרפות ממש כמו סרטן הנפש לאחר העבודה בשעות 5 עד רדת החשכה אני מרחף לגמרי בבית גופי נמצא בבית אבל מחשבותיי במקום אחר והזוי מתחיל לעלות במחשבותיי בלא רצוני כול מיני מקומות שהייתי בעבר בהם וזה מפחיד נראה לי שאבידתי שפיות כי המצב ההזוי הזה נמשך כבר חודשיים וחצי זה לא נראה כדבר חולף נראה לי שהשתגעתי האומנם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לירון
ד''ר חיים היילפרין23/09/2008נדמה לי שעניתי להודעה אנונימית שלך לפני מספר ימים - כל מה שאתה צריך לעשות זה לגשת לטיפול פסיכולוגי (שעשוי להיות משולב עם תרופה נוגדת חרדה/דיכאון) אצל פסיכולוג המתמחה בטיפול בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל...
שאלה23/09/2008דוקטור הייתי אצל פסיכיאטר הסביר שמדובר בהתקפי חרדה פחדיי הכי גדולים הם להיות חולה סכיזופרני זה הכי מפחיד אותי ולא שמעתי על חרדה כזאת שאתה יושב ומתחילים לעולת לך כול מיני מקומות שהיית בהם בעבר ואפילו שלא זכורים לי מה זה זה כמו דה זו כזה האם זה בגלל הבלבלו שלי האם זה עובהר או שזה מדרדר לסכיזופרניה בבקשה ממך דוקטור עצה יש לציין כי קיבלתי כדורי ציפרלקס לקחתי אחד והרגשתי עוד יותר חרפה עוד יותר ריחוף ואיבוד שפיות ומה זה איבוד אשיות והאם זה עובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לילין
ד''ר חיים היילפרין25/09/2008נא ראה את תשובתי לשאלתך האחרונה בפורום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)