מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רציתי לשאולאיציק08/10/2008
מגיל קטן יש לי חרדות ופוביות רבות הרוב עם בלילה כאשר אני מרגיש אבוד בשלושה החודשים האחרונים הם חזרו ובחזק אובחנתי אצל פסיכיאטרית דכאון+חרדה נתנה ציפרלקס אני כבר שבוע נוטל והתקפים נהיו חזקים יותר אני נמצא בעבודה ומרגיש אבוד מרגיש כאילו אני לא שם כאילו הדברים אינם אמייתים ודברים פשוטים מפחידים אותי וגורמים לי למעוקה אני יכול להסתכל על בקבוק בירה ולהגיד לעצמי מי יצר את זה מה עושה עכשיטו ברגע זה מי שייצר את זה מחשבות די מפגרות והלילות הם סיוטים יש לי פחד ללכת לישון כי איך שאני שם את הראש נאי חושב על משהו ופתאום קוץ איזה מחשבה או דיבור של אדם בתוך הראש והמחשבה ללא שום קשר למשל יכול לחשוב על העבודה ופתאום עולה לי פסוק מהתנך "וקשרתם לאות על ידך "או שאני שומע צעקות בתוך המוח כאילו מישהי צועקת וכול מיני מחשבות מפחידות שאינן בשליטתי כמובן שהקולות אינם פיזיים והםצ בתוך מוחי והם לא מדברים אליי רציתי לשאול זה יכול להיות קשור לחרדה או שאלה יכולים להיות גם התקפים פסיכוטיים או סכיזורפניה או משהו כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאורן
ד''ר חיים היילפרין10/10/2008אתה מתאר תסמינים קלאסיים של חרדה קשה ולא של התקף פסיכוטי או סכיזופרניה. התרופה שאתה לוקח משפיעה בד"כ רק כעבור כשלושה שבועות, כך שאתה עדיין לא חווה את השפעתה. בכל מקרה, אני ממליץ לך מאד לגשת לטיפול פסיכולוגי (במקביל לטיפול התרופתי) אצל מטפל העובד בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. טיפול כזה עשוי להקל עליך מאד ללא קשר לתרופה, ואשמח לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)