אולי

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• אולי
    מאיה
    14/10/2008

יש לי בראש רק פיסה של זיכרון רק הבזק קצר של תמונה. אני חושבת שקרה לי משהו בילדות אבל דחקתי זאת כ"כ שאני שנים כבר לא מצליחה להיזכר ,ואיך אני יודעת שקרה משהו. א-נזכרתי בזה רק לפני כמה שנים שעברתי ליד המקום שבו "קרה הדבר",לא שזאת הייתה הפעם הראשונה שעברתי שם אלא הייתי בדיוק איפה שהייתי-בנקודה עצמה. ב- מאז ומתמיד הייתה לי הרגשה רעה שעברתי שם,ולא ידעתי איך להסביר זאת עד שנזכרתי בתמונה. איך אני יכולה לגרום לעצמי להיזכר לגמרי במקרה,שנים אני חושבת מה זה יכול להיות ,ויש לי חשש גדול למה שזה יוביל. אני מאוד מעוניינת בזה (ליזכר) כי זה יכול להסביר לי את הפחד ממין ,סלידה ממגע אנושי והקשיים שיש לי בליצור קשרים חברתיים ארוכים וקשרים כלל עם שני המינים ,אני בן אדם לא חברתי כלל וכל זה החל בתקופה, שקרה לי "הדבר " הזה. זה יעזור להבין את החידה הגדולה שיש לי בחיי,אני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למאיה

ד''ר חיים היילפרין
    15/10/2008

זכרון מאירוע טראומתי שכזה חוזר בד"כ בהדרגה ובאופן ספונטני. מתן ביטוי בשיחה, בכתב או בדרכים יצירתיות (ציור, פיסול, נגינה) עשוי לחבר אותך מחדש לאירוע. הדרך הנכונה ביותר לעבד את הזיכרון (וחשוב יותר, לטפל בטראומה) היא במהלך טיפול פסיכולוגי, ואני ממליץ לך בחום לגשת לפסיכולוג המטפל בטראומות ילדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. אשמח לעזור לך בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו