שלום

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שלום
    מאיר
    16/10/2008

יש תרופה טבעית נגד חרדות שנקראת "רמוטיב" אני נוטל אותה כבר שלוש וחצי חודשיםהיא עזרה לי והרורידה את רמת ההתקפים אבל לא העלימה לגמרי האם זה אומר שמיציתי את התרופה והיא לא יכולה לעזור לי עוד?להחליף לתרופה אחרת או שההשפעת התרופה לוקחת זמן ארוך יותר?האם התרופה הנ"ל או קלונקס מפריעים לתיפקוד המיני? תודה מראש. עוד שאלה:האם הרגשה כמין דיגדוג בחזה(לא כאב) זה גם חלק מהחרדות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למאיר

ד''ר חיים היילפרין
    17/10/2008

נתחיל מהסוף: קרוב לוודאי שהדיגדוג שאתה חש בחזה קשור לחרדה; ורמוטיב וקלונקס אינן מפריעים לתפקוד המיני. לשאלתך העיקרית, רמוטיב מיועדת לטיפול בדיכאון קל, לא בחרדה, כך שלא ברורה לי השפעתה עליך. בכל מקרה, מדוע להמשיך ולטפל בעצמך באופן כה חובבני? המלצתי לך היא לגשת לאיש מקצוע, לפסיכולוג המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. יש סיכוי טוב ששתיים-שלוש פגישות יסייעו לך להיפטר כליל מהתופעה. במסגרת טיפול שכזה ניתן יהיה גם לבחון את נחיצותו של טיפול תרופתי משולב, אם בכלל, ובמקרה הצורך תוצע לך תרופה האופטימאלית עבורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו