לדבר ולבכות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• לדבר ולבכות
    טלי
    17/10/2008

שלום לך ד"ר יש לי שאלה והיא קצת ארוכה.אני נשואה פלוס 2 ילדים הקטנה שלי בת 11 היום.לפני 4 שנים ביתי חטפה את מחלת האפילפסיה בפיתאומיות.קיבלנו את זה מאד קשה ניכנסתי לבועה כזאת של פחדים שפתאום היא לא תקבל עוד התקף .אני קופצת מכל צעקה מכל בכי ברחוב אני אפילו נבהלת.לא אמרתי שהיום היא מטופלת בתרופות ששנה כמעט היא בלי התקפים.האמת לא טיפלתי בפחדים שלי .הפחדים התחילו מהמקרה הראשון של הילדה שהוא היה מאד קשה.לא היתיחסתי לעצמי בכלל.בעלי לעומתי קיבל את זה מאד קשה והיצטרך כדורים.ויפאקס.ונילה.משהו כזה.הוא קיבל את זה ממש קשה היו לו דמעות בכי בלי הפסקה וממש דיכאון.היום ברוך השם הוא יותר טוב.מה שקרה לי השבוע אני ובעלי היה לנו ריב כמו לכל זוג נשוי ריב שעבר אחרי יום.למחרת קמתי בבוקר ודיברתי אם בעלי ופתאום התחלתי להוריד דמעות וממש לבכות זה נמשך כל היום אם מי שדיברתי התחלתי לבכות לו ואני לא יודעת אפילו למה.הרגשתי כאבים בגוף וכאבי גב והרגשתי שאין לי כוח לעשות כלום.ישנתי בלילה טוב וקמתי למחרת כאילו כלום לא קרה לא בכי ולא כלום .השאלה שלי למה זה קרה לי ואיך זה פתאום עבר .?ומה זה היה?אשמח אם תענו לי ושיהיה יום טוב וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדבר ולבכות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לטלי

ד''ר אודי אורן
    24/10/2008

לטלי שלום,
    מקוה שהחג עבר בשלום. מצטער על התשובה המאוחרת.
    טוב לשמוע שביתך מאוזנת בעקבות הטיפול התרופתי ושבעלך מרגיש יותר טוב.
    נראה לי שאת לעומת זאת זקוקה למעט עזרה. הארוע שאת מתארת איננו מדאיג, אבל העובדה שאת מסתובבת ברמת מתח יום יומית גבוהה היא בעייתית, והופכת אותך לרגישה למצבי מתח (כמו המריבה עם בעלך).
    אני ממליץ על תרגילי הרפיה ופעילות פיזית כדרך לטפל בעצמך, ולתת לעצמך את הכוחות להתמודד עם הקשיים האמיתיים בחייך.
    והיה אם תרגישי צורך בתמיכה נוספת אני ממליץ על פניה לעובדת סוציאלית או פסיכולוגית במכון להתפתחות הילד או קופת חולים. חשוב שתביני טוב יותר את מצבה של הבת. במקרה שגם זה לא יספיק, פניה לטיפול פסיכולוגי תמיכתי קצר בהחלט יכול לעזור.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו