חרדה מקשר?

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה מקשר?
    איתי
    25/10/2008

שלום , אני בן 20 וחצי (עדיין צעיר ,אני יודע :) ) ואני נתקל בבעיות מסוימות כשמתחיל קשר או אפילו רעיון של קשר עם מישהי , אלא אם כן היא יפה בצורה יוצאת דופן או ממש ייחודית אני נהיה אדיש ממש מהר לנושא , אני לא מתלהב להחזיר לה הודעות או ליזום הודעות בעצמי , ואני נותן לקשר להעלם , האדישות מובילה גם לכך שאני לא מנסה אפילו להוביל את זה ל"סטוץ" כי הדבר נראה בעיניי חסר תועלת. הבחורה היחידה שרציתי להכנס איתה לקשר\התאהבתי בה הייתה נורא בעייתית ודי פגעה בי .. עלתה בראשי האופציה שאולי אני הומוסקסואל ,אבל האופציה נפסלה יחסית מהר כי הרעיון עצמו די מגעיל אותי ואני ממש לא נמשך לגברים . אולי אני סובל מחרדה כלשהי , מדוע אני נהיה אדיש כ"כ מהר לדברים שהם לא מלהיבים בצורה יוצאת דופן מהתחלה? תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מקשר?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לאיתי

ד''ר אודי אורן
    25/10/2008

לאיתי שלום,
    יכול להיות שבניית קשרים זוגיים הוא נושא שמעורר אצלך חרדה או תגובות אחרות שאינן מאפשרות לקשר להתפתח. אם התבנית שאותה אתה מתאר החלה לאחר שנפגעת בקשר, סביר להניח שמדובר בתגובה לטראומה ואז הטיפול יכול להיות ממוקד למדי. אם מדובר בתבנית שמוכרת לך עוד לפני כן, תזדקק לטיפול יותר ממושך.
    בכל מקרה אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו