חרדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות
    ורדו'ש
    26/10/2008

שלום רב,לפני כשבועיים חטפתי לראשונה בחיי התקף חרדה..זה היה הסיוט של החיים קיבלתי את ההתקף בצורה קשה ואת כל הסיפטומים עברתי זה השפיע עליי מאוד ..מאז יש לי פחדים,סיוטים שיקרה לי משהו דומה.אני לא יוצאת מההית אני מלווה בפחדים כל פעם מפחידים אותי שזה עלול להיות בבית חולים פסיכיאטרי וזה עוד יותר מכניס אותי לחרדות.אני כל הזמן חושבת שמשהו רע יקרה לי ואני ימות .זה מתסכל אותי מוציא אותי מכלל תפקוד היום יום ובעיקר משפיע על החיים האישיים שלי עם החבר.תעזרו לי:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לורדו'ש

ד''ר חיים היילפרין
    26/10/2008

אכן התקף חרדה הוא סיוט שקשה לתאר, וההתקף עצמו פותח חזית נוספת, "הפחד מהפחד". כדאי לך לגשת בהקדם לפסיכולוג המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית - לעיתים די בפגישה או שתיים לקבל פרספקטיבה שתסייע לך להיפטר מהבעיה. אשמח לעזור לך בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה..

ורדו'ש
    26/10/2008

אני כרגע עומדת להתחיל טיפולים על בסיס טבעי ברפואה משלימה..אבל בינתיים אני כל הזמן בלחץ ופחד שאולי אני באמת עם בעיה נפשית קשה כי אנשים מהסביבה מלחיצים אותי וגורמים לי לחשוב משוגעת למרות שאני לא..האם ניתן להבריא מתופעות החרדה ולחיות נורמלי כמו כולם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לורדו'ש

ד''ר חיים היילפרין
    26/10/2008

טיפולים על בסיס טבעי ברפואה משלימה אינם המענה המומלץ, בלשון המעטה, להתקפי חרדה. מתשובתי לעיל ברור שתוכלי להבריא מתופעות החרדה ולחיות נורמלי כמו כולם - כתבתי שם שאפילו שיחה אחת או שתיים עם פסיכולוג המטפל בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית עשויה להקל עליך משמעותית - אבל, כמו כל דבר, צריך לטפל בזה נכון. (ולמותר לציין, את ממש לא משוגעת... לעיתים קרובות אנשים הסובלים מהתקפי חרדה בטוחים שהם יצאו מדעתם - אחרי הכל, התסמינים החרדתיים נראים "לא נורמליים" כאשר הם קורים ללא כל סיבה נראית לעין - והפחד הגדול ביותר שלהם הוא מ"להשתגע" (או להתאשפז). האמת היא שאין שום קשר בין התקפי חרדה ומצבים פסיכוטיים (ההיפך, על רצף הניתוק מהמציאות המאפיין פסיכוזה, אנשים חרדתיים נמצאים בקצה השני וניתן לראותם כ"שפויים מדי" - מחוברים יותר מדי ללחצים ולמצוקות).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ורדו'ש
    26/10/2008

אני כרגע בהתמודדות עם עצמי עד שיתחיל לי הטיפול אבל מנועה לצאת למקומות שמה...פחד מפחד מה שנקרא.אני גרה באזור ב"ש והדרום האם קיים טיפולים כמו שאתה ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לורדו'ש

ד''ר חיים היילפרין
    27/10/2008

נסי למצוא מטפל באלפון שבאתר איט"ה העובד באיזור מגוריך. (ואגב, מגיעים אלי מטופלים מבאר שבע ועד נהריה...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביופידבק יכול לעזור

רונית
    05/11/2008

כדאי לשלב ביחד עם טיפול קוגניטיבי וגם טיפול ביופידבק.

*** ההודעה נערכה - נא לא לציין מידע שיש בו משום פרסום לגוף מסחרי ***

רונית סגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו