חרדות וסחרחורות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות וסחרחורות
    זמן יקר
    13/11/2008

שלום רב אני בן 39 לפני 5 שנים חטפתי התקף חרדה ראשון ליומיים קשים עקב בעיה מישפחתית מאז ההתקפים חוזרים בתדירות מאד נמוכה לשעות או פחות כי אני מודע לזה ובפעם הראשונה לקח לי זמן לאבחן שזה זה. מאז ועד היום אני חי בהיפוכנדריה אחת גדולה וכל פצע קטן ודבר חדש בבריאות שלי מחשיד אותי לסרטן. אני כל הזמן מדמיין שיש לי מחלה קשה ומפחד מהמוות ומהייסורים שעוברים במחלה הזאת (אימי נפטרה מהמחלה לפני 14 שנה וביתי הקטנה נולדה עם המחלה ונרפאה ממנה כבר 12 שנים כל יום אני מפחד שהם הגיעו מבית הספר(2 בנותיי)ולא אנסו אותם בדרך מתקשר ולפעמים שלא עונות אני מתחיללקבל מכת קור בגוף והזעה כמו כן לגבי אישתי שאולי עשתה תאונה וכאשר מתקשר והיא לא עונה אני בטוח שהיא בדרך לבית חולים.כאשר אני עולה הבית בבניין אני בודק שאין סימני דם במדרגות כי אולי חלילה קרה משהו למישפחתי וכאשר פותחים לי את הדלת אני נושם לרווחה. כל צעקה בבית מקפיצה לי את הלב לתחתונים כל טלפון מעלה בי פחד להודעה עצובה של מוות במשפחה אם לוקח לאשה כמה שניות להגיב אני רץ לבדוק שהיא לא נחנקת מההודעה שקיבלה. היום:ב5 שנים האחרונות אני סובל משילוב של סחרחורות וחרדות יחד ואני לא יודע מה קדם למה בגלל הסחרחורות באים החרדות או בגלל החרדות אני חוטף סחרחורות. מרגיש לחצים בראש כל הזמן וכל הבדיקות יצאו תקינות ולא יודעים ממה זה אתמול מרוב ששיגעתי את הרופא אף אוזן גרון על הסחרחורות שלא פוסקים הוא הפנה אותי לבדיקת mri לראש ומאז אני בכלל גמור מפחדים וחרדות שלא מצליח לתפקד. מה אומרת לכם כל התמונה הזאת? ואיך כדאי לילטפל? תודה וסליחה על האורך זה פשוט עוזר לי לפרק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות וסחרחורות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה למאיר

ד''ר אודי אורן
    13/11/2008

למאיר שלום,
    נראה לי שאם אתה כותב על התקפי חרדה והיפוכונדריה, אתה מבין היטב מה יש לך: הפרעת חרדה.
    אתה זקוק לטיפול שיעזור לך להתמודד עם הסימפטומים השונים. טיפול אצל איש מקצוע המתמחה בתחום זה נותן סיכוי מצויין להביא לריפוי ההפרעה וכך לעזור לך ולבני משפחתך שסובלים יחד איתך.
    אנא חפש באזור מגוריך מטפל EMDR או מטפל התנהגותי קוגניטיבי ופנה אליו.
    חבל להמתין. יש אפשרות לקבל עזרה לבעיה שאתה מתאר.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו