פחד גדול

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד גדול
    אהוד
    20/11/2008

היי.. לפני כ-3 חודשים חבר שלי חזר מהודו במצב פסיכוטי מאותו יום נכנסתי לטראומה שגם לי יקרה אותו דבר,אני לא מעשן סמים ובחיים לא נגעתי בזה אבל בכל זאת במחשבה הזאת הורגת אותי כל המצב הזה שבן אדם לא שולט בעצמו מאוד מפחיד אותי ואני חושב שאני משתגע. אני מטופל ע"י פסיכולוג כבר 3 שבועות עקב החרדות שאני משוגע או משתגע ושהכל דמיון ודברים כאלה, המצב רק הולך ומחמיר ואני מקווה שלא קורה לי משהו אחר שבאמת שמא אני משתגע. ביום שישי האחרון פניתי לפסיכיאטר שמטפל בבי"ח גהה והוא איבחן חרדה וטען כי זה ב100 %. המליץ לי רסיטל חצי כדור וביום שבת האחרון התחלתי לקחת וטרם מרגיש תגובה ולהיפך. האם באמת אני יכול להסתמך על מה שהרופא אמר שזה חרדות ולא מחלת נפש אחרת? האם יכולה להתפתח עקב החרדות מחלת נפש? כמה זמן עד שמתיחילם לראות שינוי עקב התרופות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד גדול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לאהוד

ד''ר אודי אורן
    20/11/2008

לאהוד שלום,
    הסבירות להתפתחות מחלת נפש אחרת הוא נמוך מאד. אם הרופא דיבר ב- 100% בטחון, הייתי סומך על האבחנה שלו. גם תאור התפתחות החרדה והסימפטומים מתאימים לאבחנה שקיבלת.
    דבר עם הפסיכיאטר על האפשרות של הגדלת מינון ו/או הוספת תרופה שהשפעתה יותר מהירה.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו