= א נ י = חשוב לי מאוד...

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• = א נ י = חשוב לי מאוד...
    דליה
    24/11/2008

שלום אני בת 28 ,אני סובלת כבר כמה שנים מפחדים מחרקים באופן לא נורמאלי ניכנסת לחרדה ולחוסר שליטה... אני סובלת גם מתלישת שיער שהיא מגיעה מלחץ..כמו שהבנתי. נתנו לי לוסטראל של 200 ...האם תרופה זאת עוזרת למצבים כמו שלי...האם צריך משהו במגביל הכוונה לעוד תרופה... והאם 200 הוא מינון גדול או קטן..ואם זה לא עוזר מה בדרך כלל נותנים .. תודה רבה רבה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    = א נ י = חשוב לי מאוד...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדליה

ד''ר חיים היילפרין
    25/11/2008

לוסטרל היא תרופה נוגדת דיכאון (הניתנת גם במצבי חרדה) והמינון שניתן לך הוא המינון המירבי המקובל. כדאי לך לשלב את הטיפול התרופתי עם טיפול פסיכולוגי בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. (בטיפול הולם ניתן להיפטר מהבעיות שאת מציינת גם ללא תרופות.) בפחד מוגזם (פוביה) מחרקים מטפלים בעיקר בטכניקה התנהגותית הקרויה דסנסיטיזציה, שעיקרה חשיפה מבוקרת והדרגתית תוך הרפיה. מרכזי טיפול ייעודיים עושים שימוש במכשור להדמיית מציאות וירטואלית כדי לייעל את התהליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו