מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובה לרופא משי חשובשי29/11/2008
שלום שוב כמו שאמרתי ניסיתי הרבה רופאים ולאף אחד אין תשובה מקצועית בשבילי מה שסיפרתי לך זה מה שאני מרגיש ועובר בלי שום דבר נוסף פשוט כול תרופה מבריאותית לנפשית שאני מנסה לקחת במינון נמוך זה מאוד משפיע עלי אני לא יודע מה קרה לי כי לפני כמה שנים המוח ומערכת העצבים היתה חזקה והיתי יכול לקחת הכול וכלום לא היה משפיע עלי והיום הכול משפיע ואני נעשה חיוור לבן מטושטש וסובל ומקיא כמו מסומם כאילו אני לוקח הרבה תרופות שבעצם אני לא לוקח כלום חייב להיות הסבר לזה כי הרופאים רוצים שאני יקח טיפול נגד חרדה אבל מה שאני מנסה אני סובל ורע לי אפילו במינון נמוך מאוד אני כבר לא יודע מה לעשות חייב להיות מישהו בארץ שאני יכול לפנות אלייו שהוא יפתור לי את הבעיה שלמה כול דבר שאני לוקח ומנסה לקחת זה משפיע עלי מאוד לא טוב למרות שכולם אומרים שזה אמור לא להשפיע אני בטוח שזה מקרא בודד שלך ד"ר למה שאני מספר לך אז תנסה להתיחס לזה ברצינות ולהתייעץ אם צריך כי בשביל רופאים פסיכיטרים אני חושב שאני עבודה לא קלה בשבילם אבקש תשובה מצקועית ורצינית תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לשי
ד''ר חיים היילפרין29/11/2008אלה מגבלות פורום באינטרנט, שי. להתייחסות מעמיקה יותר תוכל לקוות רק מפסיכיאטר או פסיכולוג שילמד לעומק את ההיסטוריה הרפואית שלך ויכיר אותך היטב ממספר שיחות פנים אל פנים. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)