ערב טוב אנשים שאלה בקשר לאפקסור

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• ערב טוב אנשים שאלה בקשר לאפקסור
    יוסי
    29/11/2008

ערב טוב אנשים יקרים שאלה לי אליכם ב4-5 חודשים אחרונים סבלתי מחרדות כלליות ודיכאון לאחר שבעבר (לפני 5 שנים השתמשתי ב סרוקסט) והפעם היא לא כ"כ עזרה לי. הרופא המליץ לי לעבור ל אפקסור XR אין לי הרבה תופעות לוואי אך אחת התופעות (אני נותל תרופה זו כ 9 ימים) אני מרגיש מעין הרגשה כאילו אני לא מרוכז או שקשה לי לזכור דברים דברים שעשיתי אני מרגיש כאילו אני מנותק כזה מעצמי) למרות שאני יותר רגוע ופחות לחוץ והמצב רוח טיפה עלה לי. אני רוצה להדגיש שאני מתפקד רגיל , אני עובד , לומד , חברה , וכו.. אני לא יודע אם זה תופעת לוואי של האפקסור או שזה פשוט חרדה או חלילה משהו אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליוסי

ד''ר חיים היילפרין
    30/11/2008

תחושת "ניתוק" שכזו היא אחת התסמינים השכיחים של חרדה, ומדווחת גם ע"י מטופלים המשתמשים בנוגדי חרדה ארוכי טווח, כמו האפקסור. בכל מקרה, כדאי לך מאד לשלב את הטיפול התרופתי עם טיפול פסיכולוגי בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית - כך תוכל להיפטר מהבעיה עצמה, יתכן מאד גם ללא כדורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו