מצוקה נפשית

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מצוקה נפשית
    יוסי
    06/12/2008

שלום אני בן 23 וסובל ממחשבות טורדניות שגורמות לי סבל רב. לאחרונה אפילו אני לא מצליח ללעת לעבודה מרוב שאני מפחד שהמחשבות יתפסו אותי גם שם. יש לי מחשבות ממש נוראיות אבל בלי טקסים כך שאין מה שיוריד ממני את הלחץ. האם יכול להיות שזה OCD גם ללא הטקסים. אובחנתי ע"י פסיכיאטר כי זה חרדה ונתן לי ציפרלקס, לפני 3 שבועות התחלתי לקחת אך אני לא מרגיש שום שינוי, המחשבות האלו גורמות לי לסבל ואני לא מצליח לתפקד..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצוקה נפשית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליוסי

ד''ר חיים היילפרין
    07/12/2008

ראשית כדאי לעשות קצת סדר בדברים: מחשבות טורדניות מאפיינות מגוון רחב של הפרעות חרדה (וגם מצבי מצוקה נורמליים); OCD שייכת למשפחת הפרעות החרדה; וסיפרלקס לוקח כשלושה שבועות להשגת אפקט קליני, כך שעדיין מוקדם מדי לקבוע את מידת השפעתו. בכל מקרה, כדאי לך מאד לשלב את הטיפול התרופתי עם טיפול פסיכולוגי בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית - כך תוכל להיפטר מהבעיה עצמה, יתכן מאד גם ללא כדורים. אשמח לעזור לך בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו