סובל מחרדות קשות ופוביות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• סובל מחרדות קשות ופוביות
    קובי
    09/12/2008

שלום שמי קובי אני בן 36 רווק סובל למעלה משנה פלוס מחרדות ופוביות של אסונות טבע חס ושלום לא עלינו אני נוטל תרופות נגד זה כגון : 1.סרוקוול 100 מ"ג בערב 2.קלונקס 0.5 מ"ג שלוש פעמים ביום 3.פרטן 2 מ"ג בוקר וצהריים את התרופות האלה אני לוקח למעלה מחודשיים עקב כישלון בתרופות מסוג ה-SSRI לקחתי במשך 3 חודשים רסיטל במינון עד 60 מ"ג ולא עזר ואחרי ניסיתי חודשיים את הפאקסט שרק הגביר את החרדות והמחשבות האובדניות שלי . כרגע הסרוקוול עושה את העבודה אבל לכמה שעות וזהו והקלונקס שאני לוקח שלוש פעמים ביום במינון של 0.5 מ"ג לכל כדור זה כבר לא משפיע עליי בצורה טובה , מה אתם ממליצים לי לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובל מחרדות קשות ופוביות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לקובי

ד''ר אודי אורן
    09/12/2008

שלום קובי,

אנא ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי בנוסף לטיפול התרופתי. המחקרים מראים שטיפול משולב מביא לתוצאות טובות.

שקול פניה דרך הפסיכיאטר המטפל. בתחום החרדות והפוביות מומלץ לפנות למטפל EMDR או למטפל התנהגותי-קוגניטיבי.

בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לד"ר

קובי
    10/12/2008

האם התרופות שאני נוטל מתאימות לסבל שבו אני נמצא ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לקובי

ד''ר אודי אורן
    10/12/2008

כן, הן מתאימות.
    אנא פנה לפסיכיאטר המטפל ודבר איתו אם אתה מרגיש שהטיפול לא עוזר, או לא עוזר מספיק.
    שקול את האפשרות להוסיף טיפול פסיכולוגי.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אודי אורן

קובי
    11/12/2008

ומה בהקשר לקלונקס 0.5 מ"ג אני לוקח את התרופה הזאת חמישה חודשים רצוף שלוש פעמים ביום ואני מרגיש שאפקט ההרגעה נעלם למה זה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לקובי

ד''ר אודי אורן
    11/12/2008

לקובי שלום,
    אנא פנה לרופא שלך בנוגע לתרופות.
    בהחלט יכול להיות שהגוף "התרגל" לתרופה.
    ממליץ לך בחום להתייעץ עם הרופא שלך.
    שבת שלום,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לד"ר

קובי
    14/12/2008

אני חמישה חודשים לוקח את הקלונקס 0.5 מ"ג שלוש פעמים ביום אבל אם ההשפעה ירדה יש תחליף לתרופה אחרת שההשפעה שלה יותר טובה וארוכת טווח חוץ מה-SSRI וה-SNRI שאותם ניסיתי ולא עזרו לי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לקובי

ד''ר אודי אורן
    14/12/2008

לקובי שלום,
    אנא צור קשר עם הרופא שלך.
    לא תקבל כאן תשובות בנוגע לתרופות.
    בברכה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו