ייעוץ

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• ייעוץ
    חן
    31/12/2008

שלום רב ד"ר אני בן 23 וסובל ממצב רוח ירוד מזה כ4חודשים, (אולי דכאון, אינני יודע). תחושת עצבות , לא נהנה מפעילויות שנהניתי מהן בעבר. היעדר שמחה מאירועים משמחים, חוסר ריכוז. אני אמנם ישן ואוכל בצורה סבירה-טובה. בנוסף בעקבות המצב הזה מלוות אותי חרדות מסויימות. יש מספר גורמים שאני חושב שהם הגורמים למצבי. אני גם סובל מבעיית עור שלדעתי יתכן נגרמה ממצב נפשי שהייתי שרוי בו. אני רוצה להתחיל טיפול אבל לא יודע לאיזה סוג של טיפול לפנות, לא יודע אם להתחיל בטיפול בגישה הדינאמית, קוגנטיבית התנהגותית וכו'. כיצד עלי להחליט מה מתאים ונכון וטוב עבורי? אני ממש נמצא בדילמה רצינית מאחר ואיני יודע לאיזה סוג של טיפול לפנות. כמובן שאעדיף טיפול כמה שיותר מהיר ויעיל. אשמח לחוות דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה ליאיר

ד''ר אודי אורן
    01/01/2009

ליאיר שלום,
    מהתאור שנתת אני מתרשם כי בהחלט יכול להיות שאתה סובל מדיכאון.
    בעיות עור הם לא פעם תוצר של קשיים נפשיים.

טיפול התנהגותי קוגניטיבי נמצא יעיל לטיפול בדיכאון. טיפול EMDR הראה הצלחות בטיפול בבעיות עור. אני חושב שמטפל המתמחה בשתי הגישות יוכל בהחלט לתרום לך.

בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו