חרדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות
    סיגל
    11/01/2009

אני סובלת מחרדות קרוב ל 6 שנים כנראה שחרדה חברתית .סבלתי שהייתי ילדה והיום כבוגרת הבעיה החמירה בנוסף אני סובלת גם מדאגנות יתר לאור הבנתי בנושא חרדות , לפני 4 שנים הייתי אצל מישהי שמטפלת ברוחניות והיא אמרה שהיה משהו בגלגול קודם כמובן שהדבר הפחיד אותי מאוד כביכול באתי לעולם לתקן את הנעשב בגלגול קודם ואין מה לעשות לחיות עם החרדה , ניסיתי טיפול פסיכולוגי אבל לי נראה שהיא מורחת את הזמן כל מילה שאני מוציאה מהפה דנים על זה שעה ולא פותרים את הבעיה לכן אני לא מאמינה בפסיכולוגים האם חרדה נובעת ממחסום רגשי? ואיך ניתן לטפל בבעיה לשורש ?חרדה ומתח נפשי לא ברור לי משבש את חיי ואני רוצה לצאת מזה אני פוחדת מאוד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסיגל

ד''ר אודי אורן
    11/01/2009

לסיגל שלום,
    איני מבין בגלגולים קודמים, אבל כל מי שיאמר לך שעלייך לחיות עם החרדה נשמע לי כשרלטן.
    הפסיכולוגית שאיתה את עובדת אינה מתמקדת בפתרונות. אני מציע לך לא לפסול את כל בעלי המקצוע על בסיס נסיון בודד.
    אני ממליץ לך לפנות לפסיכולוג/מטפל המתמחה ב- EMDR ו/או בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי.
    אין סיבה שתמשיכי לסבול.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו