בבקשה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• בבקשה
    רוני
    14/01/2009

לפני חודש אני וחברה שלי נפרדנו, הפרידה הייתה בהסכמה והבנה- אך נותרו עדיין רגשות. אחרי שבוע גיליתי כי בגדה באמון שלי, והתנשקה עם אדם אחר- כעסתי וצרחתי. (וזה נדיר על היותי אדם מאוד שלו ונינוח). נפגעתי. שבוע לאחר מכן היא התחילה לצאת עם מישהי מוכרת. הן נראו בכל מקום. והיא עברה לגור אצל חברות משותפות באותו רחוב. מפחדת מהכאב. ברחובות הרגליים שלי, והידיים שלי רועדות- הלב שלי דופק בצורה קיצונית רוב הזמן. חרדה לכל דבר. יש לי כאבים בחזה, ואני מרגישה בחילה רוב הזמן. אין לי געגועים לקשר, אני לא רוצה בה כלל (בעיקר אחרי כל החרא שצף) אבל הגוף שלי בוגד בי. עזרה. מרגישה כמו בפוסט טראומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרוני

ד''ר חיים היילפרין
    18/01/2009

את עוברת תהליך של אבל שאכן יש בו סממנים חרדתיים פוסט-טראומתיים. עצתי לך היא לגשת, כמו גדולה, לפסיכולוג קליני המטפל בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית שיסייע לך לעבור את המשבר בסבל מינימאלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו