כל זה מחרדה? הייתכן?

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• כל זה מחרדה? הייתכן?
    שירנ
    15/01/2009

אני בת 17 וחצי כבר שנה שנה וחצי בלי כדורי חרדה יש ימים חרדיים אך לרוב לא ובזמן האחרון קורים לי דברים מוזרים זה התחיל בתחושות שלא הכרתי כשהיה לי רק חרדה כמו סחרחורות וחוסר איזון הפנו אותי לMRI והייתי בטוחה שיש לי טרשת נפוצה ובסוף התוצאה יצאה תקינה עכשיו קורים לי דברים יותר מוזרים יש לי זרמים איומים בגוף ברמה בנונית במהלך כל היום ויד שמאל מין רדומה ולא כל כך מגיבה ובלילות הידים שלי נרדמות ואני אף מתעוררת בלילות ומחכה שהידים יחזרו לעצמם קבעתי שוב תור לנירולוגית שאלתי היא האם יכול להיות שזה גם מהחרדות? אני ממש מפחדת שיהיה לי ניוון שרירים או משהו כזה...? האם יש אנשים שזה מה שהחרדה גורמת להם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כל זה מחרדה? הייתכן?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לשירן

ד''ר אודי אורן
    15/01/2009

לשירן שלום,
    מתוך זה שאת כותבת "כבר שנה וחצי בלי כדורי חרדה" אני מבין שיש לך היסטוריה של מצבי/התקפי חרדה.
    מובן מאליו שאת צריכה לעבור בדיקות כדי לוודא שאין לך מחלה פיזית.
    מצד שני חשוב שתדעי שחרדה יכולה לבוא/להשפיע בכל מיני תסמינים פיזיים.
    אף אחד מהסימפטומים שתארת אינו יוצא דופן כשמדובר בחרדה, כך שיש בהחלט אפשרות שמדובר בסימפטומים פסיכוסומטיים.
    שיקלי - לאחר הבדיקות - לפנות למטפל EMDR או מטפל התנהגותי - קוגניטיבי, ולחזור ולשקול טיפול תרופתי.

בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו