חרדה בעבודה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה בעבודה
    רעות
    20/01/2009

אני לא יודעת אם זו איזושהי הפרעה מוגדרת, אבל אני מאד סובלת ממנה בכל מקום עבודה שאליו אני נכנסת. אני כל הזמן מפחדת שיפטרו אותי מחר (זה כבר קרה לי בעבודות קודמות) ושאני אהיה תקועה באיזו עבודה שאני לא סובלת או שאהיה מובטלת. אני מפחדת שהמעסיק יפטר אותי, או שהחברה תיסגר. אני מפחדת עד כדי כך שאני חולמת הרבה בלילה על מקום העבודה שלי, וזה אף פעם לא חלום טוב. מחשבות על עבודה ועל הבוס צצות לי הרבה בזמן הסקס, ואתה יכול לדמיין לעצמך שמאד מתחשק לי להקיא כשזה קורה ודי ירד לי החשק לאחרונה. אני משקיעה כל כך הרבה אנרגיה נפשית של לחץ בכל מקום עבודה אליו אני נכנסת, ועכשיו אני במצב של שביזות מוחלטת. אני עובדת הרבה פחות שעות ומרגישה שאני ממש גוררת את עצמי עוד שעה ועוד שעה. הלחץ הזה משפיע לי על התפקוד ואני חייבת להודות שאפילו כמעט התפרצתי על הבוס שלי כמה פעמים...פלא שהוא לא פיטר אותי עד עכשיו. אני מסתובבת הרבה עם רגשות זעם ותסכול ובזמן האחרון אני כל הזמן משתעשעת בפנטזיה מוזרה שבה אני פשוט מרביצה ודוקרת את הבוס שלי בצורה מאד מגעילה שפשוט מפחידה אותי. אני באמת לא חושבת לעשות דבר כזה בחיים האמיתיים ואין לי שום תיק פלילי בשום דבר, אבל העובדה שאני חושבת על זה מפחידה אותי מאד. אני עובדת במקום בו התנאים גרועים, חוסר הוודאות לגבי משכורת מאד בולטת שם ואין שום התחשבות בצרכים הבסיסיים של העובדים. בכל זאת, אני חושבת שהחרדות זה משהו שאני סוחבת איתי לכל מקום עבודה ולמרות שאני מחפשת עכשיו עבודה אחרת, אני באמת חושבת שתהיה לי את אותה בעיה במקום העבודה הבא, גם אם הוא יהיה טוב יותר, כמו שהיתה לי בכל המקומות בהם עבדתי. אני לא כותבת פה כדי לגרום לגולשים אחרים לרצות להקיא ממני. אני באמת צריכה עצה טובה כי אני פשוט סובלת ולא יכולה להמשיך ככה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה בעבודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לרעות

ד''ר אודי אורן
    20/01/2009

לרעות שלום,
    החרדות מהן את סובלת משפיעות על יותר ויותר תחומים בחייך.
    אני ממליץ לך לפנות בדחיפות לטיפול פסיכולוגי אצל מטפל המתמחה בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו