מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה בעבודה-המשךנטע20/01/2009
ראיתי שהתגובה שלי לא מופיעה פה, אני לא יודעת אם זה אוטומטי או שלוקח זמן עד שזה מופיע. ליתר ביטחון אני כותבת אותה שוב. מאד נבהלתי מהתשובה שלך. האם אתה חושב שאני הולכת לעשות משהו רע? שאני לא אשלוט בעצמי? שאני במצב כל כך גרוע? האם אני נשמעת מטורפת לחלוטין? האם זה יוצא דופן מה שכתבתי? חוץ מזה, אין לי את הכסף לטיפול פסיכולוגי (בזכות העבודה הנפלאה בה אני עובדת). פניתי לפורום כדי לקבל לפחות קצת עידוד...לא כדי לשמוע שהבעיה שלי יותר רצינית משחשבתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לנטע
ד''ר אודי אורן22/01/2009לנטע שלום,
התשובה לכל שאלותייך היא: לא!
התגובה שלי נבעה מדבר מאד פשוט. את נשמעת סובלת וברור לי שאת יכולה להיעזר.
העידוד שאני יכול לתת לך זה שיש אפשרות לצאת מהמצב הזה.
יש בארץ לא מעט אפשרויות לקבל טיפול פסיכולוגי איכותי במחירים מאד מסובסדים.
חפשי באינטרנט ואם לא תמצאי כתבי לי איפה בארץ את גרה ואני אנסה לעזור.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נטע25/01/2009תודה רבה על התשובה! אני גרה בכפר סבא. אני מעדיפה אישה, פרטית (שטיפול אצלה לא יירשם בתיק הרפואי שלי) שלא לוקחת תשלום גבוה מידי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לנטע
ד''ר אודי אורן30/01/2009לנטע שלום
נסי להתקשר ל"מרכז יעוץ לאישה", "אלומה", שניהם בתל - אביב ובררי אם יש להם שלוחה בשרון.
את יכולה גם להתקשר למשרדי עמותת EMDR ישראל ולקבל שמות של מטפלות בכפר סבא.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)