חרדת נהיגה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדת נהיגה
    יוספה
    21/01/2009

שלום, אני חוששת שאני סובלת מחרדת נהיגה ואני מעונינת לדעת מה האופציות לטיפול בנושא? האם ישנו מקום שניתן לעבור איבחון כלשהו בנושא? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נהיגה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה ליוספה

ד''ר אודי אורן
    22/01/2009

ליוספה שלום,
    האיבחון יכול להתבצע אצל כל מטפל EMDR או מטפל התנהגותי קוגניטיבי המתמחה בטיפול בחרדות ופוביות.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוספה משני

שני
    05/02/2009

היי יוספה אנחנו מתעסקים בנושא בתוכנית טלוויזיה , אשמח אם תוכלי ליצור איתי קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טפול בחרדת נהיגה

דינה כהן קטאי
    11/03/2009

שמי דינה. מנסיוני ומתוקף הכשרתי אני מאמינה שהדרך הבטוחה לטפול בחרדת נהיגה היא לנהוג..ולכן רצוי לפנות למורה לנהיגה,רצוי כזה שמרגיש לכם איתו טוב ושיוכל להיות קשוב אלכם,לאלו ששעורי נהיגה לא יספיקו רצוי לשלב גם טפול קוגנטיבי אצל מטפל שמומחה לשיטה..אותי אפשר להשיג בטל *** ההודעה נערכה - נא לא לפרסם פרטים שיש בהם משום פרסום לגוף מסחרי***

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו