מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדהאלמה27/01/2009
שלום אני מנסה להכניס להריון שלישי ושלשום קבלתי וסת מאז אני בחרדות לחוצה מחשבות שלליות כמו אני בטח לא יכולה להכניס יותר להריון או שהזרע של בעלי כבר לא טוב יותר אני כל הריון בלחץ אני משתגעת מעצמי היתה לי הפלה בוששת לפני ההריון הראשון שלי ואחרי ההפלה נכנסתי נורא חזק לחרדות אללו אני יודעת שאני יכולה להביא ילדים לעולם יש לי שני אוצרות בבית אבל שוב שוקעת לחרדות ולמחשבות אני כבר בלחץ מה יהיה ושוב יגיע המחזור חלילה אני יכניס לעוד יותר חרדות ממה שאני החשב ומגיע ההריון המיוחל אני חוששת שמה לא יראו דופק או משהו לא תקין וזאת בגלל ההפלה שהיתה לי שאני המון חושבת אליה שהיתה יכולה להיות לי עוד ילד ילדה מה עושים? האם אפשר לקחת משהו כדי להרגע? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לבת
ד''ר אודי אורן30/01/2009לבת שלום,
דברי עם הרופא שלך לגבי תרופות נוגדות חרדה בזמן ההריון.
אני ממליץ כי לפני שתקחי תרופות תפני לקבלת טיפול פסיכולוגי ממטפל המתמחה ב- EMDR. שיטה זו מצליחה לעזור לאנשים רבים שחוו ארועים קשים שממשיכים להשפיע עליהם באופן שלילי. ברור לי שההפלה שעברת היא טראומה שממשיכה להעלות חרדות.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)