חרדה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה
    אלמה
    27/01/2009

שלום אני מנסה להכניס להריון שלישי ושלשום קבלתי וסת מאז אני בחרדות לחוצה מחשבות שלליות כמו אני בטח לא יכולה להכניס יותר להריון או שהזרע של בעלי כבר לא טוב יותר אני כל הריון בלחץ אני משתגעת מעצמי היתה לי הפלה בוששת לפני ההריון הראשון שלי ואחרי ההפלה נכנסתי נורא חזק לחרדות אללו אני יודעת שאני יכולה להביא ילדים לעולם יש לי שני אוצרות בבית אבל שוב שוקעת לחרדות ולמחשבות אני כבר בלחץ מה יהיה ושוב יגיע המחזור חלילה אני יכניס לעוד יותר חרדות ממה שאני החשב ומגיע ההריון המיוחל אני חוששת שמה לא יראו דופק או משהו לא תקין וזאת בגלל ההפלה שהיתה לי שאני המון חושבת אליה שהיתה יכולה להיות לי עוד ילד ילדה מה עושים? האם אפשר לקחת משהו כדי להרגע? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לבת

ד''ר אודי אורן
    30/01/2009

לבת שלום,
    דברי עם הרופא שלך לגבי תרופות נוגדות חרדה בזמן ההריון.
    אני ממליץ כי לפני שתקחי תרופות תפני לקבלת טיפול פסיכולוגי ממטפל המתמחה ב- EMDR. שיטה זו מצליחה לעזור לאנשים רבים שחוו ארועים קשים שממשיכים להשפיע עליהם באופן שלילי. ברור לי שההפלה שעברת היא טראומה שממשיכה להעלות חרדות.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו