קלונקס 0.5 מ"ג ??

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• קלונקס 0.5 מ"ג ??
    קובי
    27/01/2009

אני בן 37 רווק גר עם ההורים סובל כבר למעלה משנה וחצי מחרדות ופוביות אני נוטל בערב קבוע סרוקוול 100 מ"ג והסרוקוול תאמין לי מרגיע אותי אחרי שעה שעתיים לאחר הנטילה אבל שאני קם בבוקר בשעות 9-11 כבר לדעתי ההשפעה נעלמת . ובנוסף אני נוטל קלונקס 0.5 מ"ג שלוש פעמים ביום כבר חצי שנה פלוס ובזמן האחרון אני מרגיש שהוא לא משפיע ואיננו מרגיע . השאלות שלי הם : 1.הגיוני שסרוקוול משפיע בין שש לשמונה שעות לאחר הנטילה ? 2.מדוע הקלונקס כבר לא משפיע עליי והאם יש משהו אחר יותר חזק וטוב כי כבר התנסתי ב-SSRI ולא עזר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלונקס 0.5 מ"ג ??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקובי

ד''ר חיים היילפרין
    01/02/2009

אני מניח שאת הסרוקוול אתה מקבל לטיפול במחלה דו קוטבית (מניה-דפרסיה) כרונית, לא בחרדות, ושבשנה וחצי האחרונות התחלת לסבול גם מחרדות, להן מיועד הקלונקס. הסרוקוול אינו אמור להשפיע על החרדות בטווח של שעות, כמו שאמור לעשות הקלונקס, ואם הקלונקס חדל להשפיע עליך כדאי לך להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל בך. טיפול ארוך טווח בהפרעה כרונית הוא תהליך דינאמי ועשוי לשלב תרופות (ומינונים) שונים - ולכן הכתובת האולטימטיבית לשאלות כגון אלה היא הרופא המטפל שמכיר אותך ואת מצבך לאורך השנים טוב יותר מכל אחד אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר חיים היילפרין

קובי
    06/02/2009

הרופא המטפל בי איבחן אצלי פוביות וחרדות ואז הוא נתן לי סרוקוול 100 מ"ג לקחת בערב כי זאת תרופה מרדימה . ולגבי הקלונקס 0.5מ"ג אני לוקח שלוש פעמים ביום כבר חצי שנה לערך אבל בזמן האחרון השפעתו נחלשת מאוד , האם יש תחליף לקלונקס ? וניסיתי את ה-SSRI שלא עזר לי כלל אלא העלה לי את מפלס החרדות והפוביות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו