אז מה היה לנו

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• אז מה היה לנו
    קרן
    07/02/2009

בעקבות משבר חריף ועוצמתי וארוך ואינטנסיבי...מאז נשארו שאריות של סוג של פוסט טראומה ו/ חרדה, אינני יודעת בדיוק לאיזו נישה מדובר שכן עד כה טופלתי בפסיכותרפיה דינאמית שלא עזרה. לעניין אני מחפשת מטפלת אינגרטיבית- גם דינאמת, גם קוגניטיבית, היפנוזה, דמיון מודרך ו EMDR כל הארטילריה האפשרית. רק מלחשוב על לחפש מטפלת שכזו אני מתייאשת ומוותרת וגם סביר להניח שהעלות תהיה גבוהה. קראתי שאתה מציין שאת החרדה ניתן להפחית בעוצמתה אבל לא להעלימה לגמרי, ואני תוהה מדוע זה כך? ואיזו תקווה ומוטיבציה הדבר הזה נותן? בנוסף, עשיתי את כל הטעויות האפשרויות בנושא, כגון קריאה של אינספור מחקרים, מאמרים ותאוריות על הפרעות שונות ורבות שלבסוף אינני יודעת להבדיל ולומר ממה אני סובלת באופן אובייקטיבי וממה אני מצפה או מדמיינת על סמך הסטטיסטיקות. כמו-כן, אני משערת שלימודי פסיכולוגיה לתואר שני לא יעשו עימי חסד עכשיו, נכון? יש עוד הרבה על מה לכתוב אבל אסתפק בכל לעת עתה ולו רק מהסיבה שאינני יודעת מאיזה צד - אני לא נפגעתי (הנרקסיסטי, הטראומטי, התאורטי וכו'...) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אז מה היה לנו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לנועה

ד''ר אודי אורן
    08/02/2009

לנועה שלום,
    חוש ההומור שלך לא נפגע (-:
    מצאי מטפל באזור מגורייך.
    אני בעד לתת לאנשים תקוה מציאותית.
    המטפל/ת שתבחרי תוכל לתת לך תשובות יותר מדוייקות.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו