מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה ממחלות ורופאיםטליה08/02/2009
שלום רב, בזמן אחרון אני סובלת מהתקפי חרדה כל סימפטום גופני הכי קטן שאני מרגישה מפיל אותי ומייד מקבל ממדים של סוף העולם. כמובן שאני מפחדת פחד מוות מרופאים ומבדיקות. כל ביקור אצל רופא מהלך עלי אימים. תמיד היו לי התקפי חרדה גם בטיסות למשל, אבל בזמן אחרון המצב מאוד החמיר, בעיקר בנוגע לסימפטומים בריאותיים. לדעתי זה משהו בתורשה כי גם הבן שלי סובל מאותה בעיה. אני לא הייתי רוצה טיפול תרופתי קבוע אלה נקודתי, בזמן של התקף חרדה. האם יש תרופה כזו שגם לא ממכרת, או אולי טיפול פסיכולוגי, שלא ניראה שיעזור כי זה משהו הרבה יותר חזק ממני. רב תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לטליה
ד''ר אודי אורן08/02/2009לטליה שלום,
יש תרופות הרגעה שאפשר לקחת באופן נקודתי. כל רופא משפחה יוכל להמליץ לך עליהן.
אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי כי לא מדובר על בעיה גנטית אלא על בעיה פסיכולוגית.
מטפל EMDR או מטפל התנהגותי קוגניטיבי יוכל לעזור.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)