איזה סוג טיפול יכול להיות הכי מועיל

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• איזה סוג טיפול יכול להיות הכי מועיל
    קרן
    11/02/2009

שלום עברתי לפני כמה שנים משבר קשה שמוטט ופירק אותי נפשית. עברתי מאז טיפול דינאמי שלא הוסיף למצב. מאז נותר מעין שבר, חוסר ברצף של החוויות המכוננות של העצמי ונפגעו כוחות האגו והדימוי העצמי. כתוצאה מכך, אני מתקשה בלקבל החלטות לגביי המשך חיי ואין ממש יציבות שגרתית. לשאלתי, אני מצפה לחפש ולמצוא טיפול "אחר" אך יחד עם זאת, שיהיה יעיל ומועיל למצב. אני נעה בין טיפול קוגניטיבי התנהגותי לבין טיפול ב emdr רק שאני לא יודעת היכן למצוא מטפל/ת אקלקטי שיידע לאסוף ולאבחן את כל הנתונים שלי ולהתאים לזאת טיפול מתאים. אשמח לקבלת עזרה/ הפנייה / או בכלל להמלצה חמה למטפל/ת. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למעין

ד''ר חיים היילפרין
    11/02/2009

ישנם לא מעט מטפלים קוגניטיביים-התנהגותיים המטפלים גם ב-emdr לפי הצורך ויכוונו את ההתערבות הנכונה עבורך. איני יכול (בעקרון) להמליץ כאן על מטפלים ספציפיים אך את מוזמנת להציג את השאלה בטלפון, במספרים המצויינים לעיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו