עזרה דחופה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    ליאור
    15/02/2009

שלום ד"ר מיזה שבועיים כבר שאני סובלת מחרדות קשות , התקפים גופניים של עצבים בכל הגוף, הכל התחיל מבעיות בעבודה,ולחץ מבחנים.שדי גרמו אחד לשני. ומה שיצא זה שאני לא יכולה ללמוד ולא יכולה לחזור לעבודה אני לא יודעת איך להסביר בעבודה את מצבי ואיני יכולה להתפטר כי אני בחוזה. אך איני יכולה לחזור לשם, הפחד לחזור לשם מחמיר לי את הלחצים והחרדות. אני לא מצליחה ללמוד,אני לא מצליחה לתפקד, אין לי תאבון,אין לי חשק לצאת מהבית,אני בוכה ורע לי, והכל נראה לי שחור.מה אני עושה איך אני יוצאת מיזה, אני מפחדת על עצמי ממש, ופניתי למרפאה שבא נמצא הפסיכיאטר שלי, אבל הוא נמצא רק פעם בשבוע ועלי להמתין, אינני יכולה להמתין אני משתגעת!!! והיום התחלתי ציפרלקס, אבל נאמר לי שזה ישפיע רק עוד כמה שבועות, ומה יהיה עלי עד אז, מה אני אעשה עם העבודה, אני לא יכולה לחזור לשם, לא יכולה לדבר איתם,רק המחשבה על לדבר איתם עושה לי חרדות קשות בכל הגוף. והיום התחילו לי רעידות בידיים,אני חוששת לבריאותי הפיזי והנפשי ולא יודעת למי לפנות. אני בסך הכל רוצה שהכל יעבור ויעלם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לליאור

ד''ר אודי אורן
    15/02/2009

לליאור שלום,
    אנא צרי קשר עם המרפאה והסבירי שאת לא יכולה להמתין ובקשי תור דחוף גם אם זה לא יהיה עם הפסיכיאטר שלך.
    אם לא הולך, פני לרופא המשפחה שלך ובקשי משהו להרגעה עד שהציפרלקס יתחיל להשפיע.
    פעילות פיזית, תרגילי הרפיה וקשר עם אנשים עשויים לעזור.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

ליאור
    15/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בנושא

ליאור
    15/02/2009

לאחר מספר טלפונים למצוא עזרה נפשית דחופה כלשהי, הופנתי לאברבנל, אך אני חוששת שאם שמי ירשם במוסד לבריאות נפש כלשהו זה עלול לסגור לי דלתות תעסוקתיות בעתיד, האם יש משהו בחששותי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לליאור

ד''ר אודי אורן
    21/02/2009

לליאור שלום,
    לכאורה לא. מוסדות ברה"נ צריכים לשמור על סודיות המטופלים.
    אני גם משער שאת נמצאת כרגע בטיפול בארגון כלשהוא.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו