חרדות ומצוקות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות ומצוקות
    ברני
    24/02/2009

הבת שלי בהריון ראשון שלה וחווה המון חרדות ומצוקות נפשיות כרגע היא בחודש החמישי להריונה והיא מתקשרת 5-6 פעמים ביום רק כדי לשמוע את קולי בחודש שעבר נסעתי אליה היא גרה בדרום הרחוק ואני בצפון והיא ביקשה שאשאר אצלה נשארתי חודש שלם והשארתי בבית את בעלי ו2 ילדים בוגרים בן17 ובת 22 השאלה היא אם נכון לעשות לבוא אליה לתקופת ההריון מפני שהיא הייתה רגועה יחסית כשהייתי אצלה קמה כל בוקר התאפרה וצחקה והלכה לעבודה וכשאני לא שם היא נתקפת מין הרגשה שהיא צריכה שימשהו מהמשפחה יהיה איתה ולרוב היא חרדה ביום שישי כשהיא מרגישה שאן תחבורה ואני לא אוכל להגיע אליה. לי לא ממש נוח לגור עם זוג צעיר שנישא רק בספטמבר האחרון . ואני גם מתגעגעת לבית שלי ולילדים ל\ולבעלי היה מאוד קשה בלעדי....אבל אני כל הזמן מודאגת לגביה ושהמצוקות לא יזיקו לעובר יש לציין שהבת עברה בשנת 2000 תאונת דרכם רצינית ביותר עם 2 חוליות בגב היו סדוקות . אני רוצה לציין שהבת לא מעוניינת לבוא אלינו לשהות בביתנו עד הלידה או לפחות חודש היא אומרת שלא טוב לה באיזור שלנו מה עושים????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות ומצוקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לברני

ד''ר חיים היילפרין
    25/02/2009

...עושים כמיטב יכולתנו. טוב שאת מודעת לשיקולים השונים, ונראה לי שאת מאזנת בצורה די אופטימלית את המובייל המורכב של משפחתך המורחבת. נסי לגייס תמיכה נוספת מבני המשפחה האחרים (בעלך או ילדיך, למשל, יכולים גם הם לבלות שבוע בדרום) ועודדי את בתך לטפח מערכת תמיכה משמעותית יותר בסביבת מגוריה (חברים, שכנים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך למכתבי

ברני
    25/02/2009

אני רוצה להודות לך דר' חיים על התשובה המהירה .אך בשאלתי הארוכה וכנראה גם מייגעת טמון פחד אחר לא עלי ועל משפחתי שאיתי בצפון אלה יותר על ביתי שנמצאת בדרום זה לא רק בעיה של בדידות אלה של חרדות אמיתיות ממש חלומות שהיא קמה בוכה בבוקר או בלילה היא קמה ומנסה להוציא מעצמה את המחשבות המטרידות בקפיצות בסלון ביתה בזמן שבעלה ישן בחדר שינה והיא בחודש חמישי מה קורה מה ההשלכות על העובר כשיצא לאויר העולם והאם ההרגשות האלו ישפיעו על התנהגותה כאם צעירה או שהכל עובר אחרי הלידה אני מאוד מוטרדת ודואגת לילדה היפיפיה שלי והמתוקה שלי שזה ממש נוגע ללב .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לברני

ד''ר חיים היילפרין
    26/02/2009

עליה פשוט לפנות לפסיכולוג, רצוי פסיכולוג המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית, שילווה אותה במהלך ההריון ולאחר הלידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו