אנא ממכם עזרו לי דחוף בבקשה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• אנא ממכם עזרו לי דחוף בבקשה
    מתחנן לעזרה
    27/02/2009

אנא ממכם מי שיכול להעזור הן בעצה או בהמלצה או כל טיפ אחר שיעזור לי דחוף לפני שיהיה מאוחר מדי... החברה שלי כבר שנתיים סובלת מחרדות לקחת במשך תקופה ארוכה רומטיב בשביל ל"השתיק" את התקפי החרדות שהתלוו בדרך כלל בסחרחורות קשות כאבי ראש עזים לחץ ברקה לחץ בצד אחד של הפנים עייפות שינה מרובה ולעיתים ההפך היא לקחה רמוטיב כמעט חצי שנה-לשנה מבלי להיוועץ עם רופאים\פסיכולוגים כי היא הפסיקה להאמין ברופאים אחרי שניסיתה כמה כדורים נוגדי חרדות ודיכאון כגון סרוקסט וכמה כדורים ולבסוף משהחמיר המצב היא פנתה לפסיכיאטר והמליץ לה לקחת לוסטרל בהתחלה 3 כדורים עד לתקופה מסויימת ואז לעלות למינון של 4 כדורים ובדיוק לפני שבוע וחצי כמעט היא התחילה לקחת 4 כדורים בתוספת גם קסנקט(סליחה אם האיות לא מדיוק) היא המשיכה לקחת קסנקס למרות שהוא קבע לה רק לתקופה של מסויימת אך היא המשיכה מעבר לתקופה שאמרה לה כי זה מרגיע אותה מאוד אבל היא אינה לוקחת זאת כל יום אלא מתי שהיא מרגישה שהיא נכנסת להתקף..מה שמדאיג אותי וימשיך להאדיג אותי עד שלא אדע מה לעשות זה שלפני כמה ימים היא נכנסת לדיכאון רציני מאוד רציני עד שהיא חשבה איך ומתי להתאבד והיא אף תכננה זאת בפרטי פרטים עד שדיברתי איתה ושיכנעתי אותה שלא תעשה זאת אך אני מפחד שזה יחזור שוב ותחשוב על זה שנית,ממה שאני הצלחתי ללקט מכל מיני פורומים ואתרים שללוסטרל יש תופעות לוואי שונות וחלק מהן באמת היא הרגישה וגם קראתי שייתכן כשמעלים את המינון אז ייתכן שהנוטל את הכדורים יתחיל לחשוב מחשבות אובדניות ויכניס אותו לדיכאון, סלחו לי שזה ארוך אך אני רוצה לדעת האם לדעתכם יש קשר בין מה שהיא הרגישה לפני כמה ימים לבין הכדור הרביעי שהיא התחילה לקחת? ואני ממש אברך כל הצעה לאיזה טיפול לפנות וגם שמות של פסיכיאטרים שזמנים וכל דבר שעשוי לעזור.. אנא ממכם מבקש את עזרתכם דחוף תודה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד''ר אודי אורן
    27/02/2009

שלום,
    שינויים במינון עלולים להביא לתופעות לוואי שונות.
    על חברתך להתייעץ בדחיפות עם הפסיכיאטר שמטפל בה.
    אם אתה מאד דואג לה יש פסיכיאטרים תורנים בכל בית חולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות

בדוי
    02/03/2009

***ההודעה נערכה. פורום זה הינו פורום מומחים, שבו אנשים מציגים שאלות והמומחים, ד"ר אורן ואנוכי, נותנים מענה מקצועי. אין מדובר בפורום שבו הקהל הרחב מספק את המענה המקצועי, ואיתך הסליחה.***

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו