שאלה דחופה - ציפרלקס

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה - ציפרלקס
    רונה
    28/02/2009

שלום רב. בעבר נטלתי סרוקסט במשך כמעט 5 שנים, הוא עזר לי לבעיות חרדה-דכאון (בעיקר חרדה) שהיו לי, וזאת במקביל לטיפול נפשי ארוך שנים שעשיתי. את הסרוקסט הפסקתי בהדרגה במשך חצי שנה ובחודשיים האחרונים אני "ללא כלום". לפני שבועיים וחצי חוויתי משבר בעקבות כמה טריגרים, ופניתי לרופאת המשפחה. היא רשמה לי ציפרלקס, ואני לוקחת כבר 9 ימים ציפרלקס במינון של 10 מ"ג ליום (חוצה כדור של 20 מ"ג). אני מרגישה מאד מאד רע בימים האלה, ואני כבר לא יודעת אם זה עדיין המשבר שהתחיל קודם, או שמדובר עכשיו בהשפעות הקשות של הכדור עצמו. התחלתי לחשוד בכדור, כיוון שאני לא זוכרת תקופה כל כך ארוכה שבכל יום חרדות והתקפי חרדה ברמות שונות. האם לציפרלקס תקופת התרגלות קשה ? שבה החרדה דווקא מתגברת ? לא היה לי את זה בסרוקסט. אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה - ציפרלקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרונה

ד''ר חיים היילפרין
    01/03/2009

יתכן שהאשמה בתרופה החדשה. בכל מקרה, מומלץ לקבל תרופות שכאלה רק מפסיכיאטר (לא מרופא/ת המשפחה) לאחר בחינה מעמיקה של צרכיך ותוך מעקב שוטף (לפחות בטלפון) אחר השפעות התרופה לחיוב ולשלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו