מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות ומחשבות טורדניותשיר12/03/2009
שלום, אני בת 31 ולפני כחודשיים חזרתי מטיול של חצי שנה בהודו. חזרתי לגור עם אימי, ללא כסף וללא עבודה ונכנסתי לחרדות לא הגיוניות מכל מיני דברים קטנים. עברו כבר חודשיים מאז, אמנם מצאתי עבודה אבל החרדות לא חולפות ואני מוצאת את עצמי בלופ של מחשבות שליליות ופסימיות שלא מתאימות לי. בד"כ אני אדם חזק וחיובי. אני לא יודעת איך להתמודד עם זה כי מעולם לא היו לי חרדות כאלה ומחשבות אובססיביות. לאמי יש מאניה דיפרסיה עם התנהגות כפייתית. האם זה אומר שמה שיש לי אלו הם סימנים ראשוניים שגם אני סובלת מאותה מחלה נפשית כמוה? האם אני צריכה לתת לזמן לעשות את שלו או לגשת לטיפול? החרדות האלה משפיעות על חיי ועל יכולת הריכוז שלי ועל הבריאות שלי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לשיר
ד''ר חיים היילפרין13/03/2009התסמינים שאת מתארת אינם סימנים ראשונים למחלה כמו זו של אימך. עם זאת, את נמצאת במצוקה וכדאי לך לגשת לפסיכולוג המתמחה בטיפול בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. הזמן, במקרים שכאלה, לא בהכרח "עושה את שלו" ועלול דווקא לקבע את הדפוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תוכל להמליץ
שיר13/03/2009על מקום שאוכל לקבל בו טיפול ללא עלות או מסובסד מאחר ומצב הכלכלי קשה מאוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לשיר
ד''ר חיים היילפרין14/03/2009את יכולה לקבל טיפול פסיכולוגי דרך קופת החולים שלך בעלות של כ-100 עד 160 ₪ לפגישה (הנחה של 50-75% מהמחיר המקובל לשעת טיפול באופן פרטי), או אפילו בחינם, דרך השירותים האמבולטוריים במרכז לבריאות הנפש בסביבת מגורייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)