טראומה מלידה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• טראומה מלידה
    שיר-רז
    28/03/2009

שלום אני 4 חודשים לאחר לידה טראומטית שבמהלך אחד הרופאים הביא כמעט למותי הייתי בטיפול נימרץ וכ'ול... אני מטופלת אצל מטפלת בשיטת הEMDR ביגלל הטראומה שאני רואה את פרצופו של הרופא הפוגע וזה לא מרפה ממני לצערי השיטה לא ממש עוזרת האים יש שיטת טיפול אחרת שמומלצת??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טראומה מלידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשיר-רז

ד''ר חיים היילפרין
    29/03/2009

EMDR היא אחת הטכניקות המומלצות לטיפול בטראומה, ולכן לא ברור לי מדוע אינה מסייעת לך. מובן שכל טכניקה טובה כמו המטפל/ת המשתמש/ת בה. כדאי לך לשוחח בפתיחות עם המטפל/ת שלך אודות מצבך ולשקול את האפשרות לעבוד עם מטפל ו/או גישה אחרים. ההתערבות המומלצת במקרים שכאלה היא טיפול אצל פסיכולוג קליני המומחה בטיפול בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית (EMDR היא רק אחת הטכניקות בארסנל הכלים של מטפל בגישה זו).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• EMDR

לי
    26/05/2009

דר נכבד

מה זה שיטת EMDR

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשיר-רז

ד''ר אודי אורן
    29/03/2009

לשיר-רז שלום,
    בקשי מהמטפלת EMDR שלך ליצור איתי קשר ב- [email protected]
    אשמח לעזור,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו