מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טראומה מלידהשיר-רז28/03/2009
שלום אני 4 חודשים לאחר לידה טראומטית שבמהלך אחד הרופאים הביא כמעט למותי הייתי בטיפול נימרץ וכ'ול... אני מטופלת אצל מטפלת בשיטת הEMDR ביגלל הטראומה שאני רואה את פרצופו של הרופא הפוגע וזה לא מרפה ממני לצערי השיטה לא ממש עוזרת האים יש שיטת טיפול אחרת שמומלצת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לשיר-רז
ד''ר חיים היילפרין29/03/2009EMDR היא אחת הטכניקות המומלצות לטיפול בטראומה, ולכן לא ברור לי מדוע אינה מסייעת לך. מובן שכל טכניקה טובה כמו המטפל/ת המשתמש/ת בה. כדאי לך לשוחח בפתיחות עם המטפל/ת שלך אודות מצבך ולשקול את האפשרות לעבוד עם מטפל ו/או גישה אחרים. ההתערבות המומלצת במקרים שכאלה היא טיפול אצל פסיכולוג קליני המומחה בטיפול בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית (EMDR היא רק אחת הטכניקות בארסנל הכלים של מטפל בגישה זו).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהEMDR
לי26/05/2009דר נכבד
מה זה שיטת EMDR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה לשיר-רז
ד''ר אודי אורן29/03/2009לשיר-רז שלום,
בקשי מהמטפלת EMDR שלך ליצור איתי קשר ב- [email protected]
אשמח לעזור,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)