אני משתגעע

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• אני משתגעע
    אני משתגע
    02/04/2009

זה קרה לי מחשיש
    יש לי שאלה אחת מדויקת וזהו ואני רוצה תשובה מדיוקת
    יש לי התקפי חרדה והייתי אצל פסיכיאטרית היא הביא לי כדורים שאני צריך לקת אותם
    במשך 6 חודשים בערך השאלה שלי זה שאחרי שאני יקח את הכדורים ההתקף חרדה עובר או שהוא יכול להשאר כל החיים אני מחכה לתשובה כמה שיותר מהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני משתגעע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למשתגע

ד''ר חיים היילפרין
    03/04/2009

כדורים יקלו על התקפי החרדה שלך אבל קרוב לוודאי שלא יפתרו את הבעיה ואינם מהווים תחליף לטיפול פסיכולוגי. אם אה רוצה לפתור את הבעיה מהשורש כדאי לך לשלב גם טיפול פסיכולוגי (שיחתי) בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית - יש סיכוי טוב שטיפול שכזה תוכל להיפטר מהתקפי החרדה לתמיד. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר

אני משתגע
    03/04/2009

האם הכדורים סרנדה הם נגד התקפי חרדה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן.

ד''ר חיים היילפרין
    03/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו