טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
זה קרה לי מחשיש יש לי שאלה אחת מדויקת וזהו ואני רוצה תשובה מדיוקת יש לי התקפי חרדה והייתי אצל פסיכיאטרית היא הביא לי כדורים שאני צריך לקת אותם במשך 6 חודשים בערך השאלה שלי זה שאחרי שאני יקח את הכדורים ההתקף חרדה עובר או שהוא יכול להשאר כל החיים אני מחכה לתשובה כמה שיותר מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כדורים יקלו על התקפי החרדה שלך אבל קרוב לוודאי שלא יפתרו את הבעיה ואינם מהווים תחליף לטיפול פסיכולוגי. אם אה רוצה לפתור את הבעיה מהשורש כדאי לך לשלב גם טיפול פסיכולוגי (שיחתי) בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית - יש סיכוי טוב שטיפול שכזה תוכל להיפטר מהתקפי החרדה לתמיד. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד