פחד

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד
    ס
    17/04/2009

שלום,
    אני צריכה לעבור ניתוח טחורים, יש לי את הדרגה הכי גבוהה(4), שמעתי וקראתי תגובות של אנשים שעברו את הניתוח, והם מתארים הזה, "כניתוח מהגהנום" , הרופאים ממליצים לקחת מרככי צואה ומשככי כאבים, לעשות אמבטיות וכד', וזה בכל זאת לא מפחית מעוצמות הכאב, לדבריהם.

יש כאלה שנוטלים אופטלגין בנוזל וזה לא עוזר להם ולכן הם לוקחים כדורים חזקים יותר, בנוסף הרופאים ממליצים לתת יציאות כל יום כדיי שלא תיהיה עצירות, אך אנשים מספרים שהכאב עד עילפון בעת יציאה, ושהם רואים כוכבים, במצב של התאפקות תיהיה עצירות ואח"כ שכבר תיהיה יציאה, היא יכולה להיות מלווה בדימומים חזקים ,בנוסף לדימומים שאמורים להיות לאחר ניתוח כזה. אחרי הניתוח הכאב בפי הטבעת מקרין על כל האיזור ויש בעיה ללכת, לעמוד לשבת, זה מקרין על הרגליים על הגב, אני לא יודעת איך אוכל לעשות אמבטיות שאמורות להרגיע.. הפחד מכאבים עזים והידיעה שעומדים לחתוך אותי באיזור שיהיה קשה לו להגליד בגלל מתן יציאות, ובנוסף דימומים והפחד מיציאה משתקים אותי מפחד, מדכאות אותי, משתלטות על מחשבותיי כל היום. אני מפחדת שלא אדע מה לעשות עם הכאבים העוצמתיים, מפחדת שמרוב כאב אאבד שליטה ואשתה בקבוק של אופטלגין, דבר שיכול לגרום למוות, אני בחרדות, אנא עזרו לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לאני

ד''ר אודי אורן
    18/04/2009

שלום רב,
    התאור שלך נשמע באמת מעורר דאגה.
    אני מעריך שפניה לפסיכולוג רפואי או לפסיכולוג המתמחה ב-EMDR או בטיפול התנהגותי-קוגניטיבי יוכל לעזור לך להתכונן לניתוח. לימוד תרגילי הרפיה ודמיון מודרך עשויים בהחלט לתרום.
    ברור כי אנשים עוברים את הניתוח, מתמודדים עם הכאב, מתגברים וממשיכים בחייהם. המטרה שלך היא לעשות זאת במינימום כאב ומצוקה. זה אפשרי בעזרת למידת כלים חדשים ותרגולם.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו