עזרה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• עזרה
    ס
    17/04/2009

שלום,
    יש לי אח בן 37, גר עדיין אצל ההורים, אקדמאי סיים הנדסה בטכניון. יש לו בעיה, הוא לא מתחיל עם בנות, הוא ניסה פעמיים שלוש כשהיה צעיר יותר- בסביבות גיל 23-25, ולא הצליח לו, ומאז הוא לא מנסה. הכירו לו מישהי כשהיה בן 27, הם היו ביחד תקופה קצרה ומאז כבר 10 שנים שאין לו קשר, אני גם בספק גדול אם הוא קיים יחסים אי פעם, הוא עם דימוי עצמי ובטחון נמוך, הוא היה פעם בטיפול אצל פסיכולוגית, לפני 10 שנים טיפול ארוך של שנה או אף יותר, לא נראה שזה עזר לו.
    אנחנו נותנים לו מספרי טלפון של בנות, אך לא נראה שזה מלהיב אותו, הוא אומר שלא הולך לו..
    הן מבקשות לראות לפני הפגישה תמונה שלו באינטרנט, אני מבקשת ממנו ללכת להצטלם צילום מקצועי אצל צלם כבר 4 שנים והוא לא הולך, ואין לנו מצלמה בבית. הוא בחור משכיל וחכם, יש לו עבודה טובה, הוא נראה טוב, נקי ויחד עם זאת הדימוי שלו נמוך. הוא לא אסרטיבי מספיק וחבל , הוא מפספס קשרים, אני רואה גברים אחרים שלא מתקרבים לאיכויות שלו שכבר נשואים עם ילדים והיו להם מערכות יחסים, אני רוצה להוסיף שהוא חסר ביטחון, משום שאבינו, נהג להכותנו בילדותנו, וגם להתעלל נפשית...
    הצעתי לו ללכת לקורס הכוונה לגברים שלא יודעים להתחיל עם בנות יש כזה באיזור המרכז,אני חושבת שהוא צריך גם עזרה אולי מסרוגייט, נערת ליווי שתלמד אותו, לא נראה לי שיש לו מושג.
    אני כל כמה חודשים באה ומנסה לדבר איתו ליעץ לו מאז שהוא בגיל 18-20 שזה הגיל להתחיל ולא הולך..איך ניתן לעזור לו?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לאחות הדואגת

ד''ר אודי אורן
    18/04/2009

שלום רב,
    רצונך לעזור לאחיך ברור. הוא באמת סובל מדימוי עצמי נמוך ומחרדה חברתית.
    השאלה הראשונה שעולה היא האם הוא מעורב חברתית, האם הוא יוצא מהבית לפעילויות מעבר לעבודה. נראה לי שזה הדבר הראשון שהוא צריך לעשות.
    ברור שהוא זקוק כמו כן לטיפול פסיכולוגי שילווה אותו לאורך זמן.
    אלו הצעדים הראשונים.
    בהצלחה,
    אודי

נ.ב. יש מצלמה כמעט בכל פלאפון ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו