הזעת יתר

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר
    חני
    19/04/2009

שלום,
    אני בת 29, סובלת מזה שנתיים מהזעת יתר בעיקר בפנים. ההזעה קשורה ללחץ, מתח, התרגשות וגם למאכלים וריחות חריפים. ההזעה מלווה בהסמקה, דופק מהיר וגל חום. יש לציין כי אין לי בעיה עם קהל או בחברה, אם כי בגלל ההזעה אני מנסה לצמצם כיום מפגשים עם אנשים. אך מאחר ואין לי ברירה, אני כן נפגשת ומתמודדת למרות ההזעה. התחושה שלי היא שהחשש מההזעה רק מגביר את התופעה.
    חשוב לי להבין האם מדובר בחרדה? האם יש משהו שיכול לעזור? למי אתה מציע לי לפנות?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לחני

ד''ר אודי אורן
    19/04/2009

לחני שלום,
    אני מתרשם כי מדובר בתופעה שלפחות בחלקה מוסברת על ידי חרדה (אני מניח שעברת בדיקות רפואיות ולא נמצאו הסברים פיזיולוגיים/רפואיים לבעיה).

אני חושב שטיפול אצל מטפל המתמחה ב-EMDR או אצל מטפל קוגניטיבי-התנהגותי בהחלט יוכל לעזור. נסי להתכונן לטיפול על ידי רישום יומן של הסימפטומים ולנסות לראות את התבנית שלהן.

תרגילי הרפיה, פעילות פיזית בהחלט יכולים לתרום.

בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו