חרדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות
    שרה
    23/04/2009

שלום לכם אני בת 46 יש לי בן זוג 7 שנים הוא רוצה שאעבור לגור אצלו ואני חרדה י לי 2 בנות בגיל 15 ו21 וגידלתי אותן לבדי אני חוששת כי ביתי הצעירה וגם הגדולה לא רוצות בזה אנחנו גרים באותה העיר מאז יש לי חרדות חזקים איני ישנה בלילות ואף משום מה בודקת אם הגז סגור לפני השינה מלא פעמים אני יודעת שהגיע הזמן לעבור שלב אך מפחדת לעבור ולא רגועה בכלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך קצר

שרה
    23/04/2009

אחד החששות נובע מזה שבעלי נפטר בגיל צעיר יחסית 39 ובןם זוגי מבוגר ממני ב15 שנה ואני פוחדת לחוות דבר כזה שוב אשמח לעזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשרה

ד''ר אודי אורן
    23/04/2009

שלום רב,
    החששות שלך ברורים וסביר להניח שהנושא העלה את זכרון האובדן, כך שאת מגיבה הן לאובדן והן לחששות הנוכחיים.
    ממליץ לך לפנות למטפל המתמחה ב-EMDR, שיטת טיפול ממוקדת ויעילה ביותר לטיפול בהשפעת חוויות קשות על חייהם של אנשים.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו