מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי....שמחה :-)26/04/2009
שלום רב.....
אני בן 26 מעשן חשיש מזה הרבה שנים.....לפני מספר שנים בוקר אחד חוויתי התקף חרדה ראשון מאד חזק....לאחר מכן המשיכו להגיע התקפים וכעבור מספר שבועות הופיע טיניטוסיחד עם זאת היה גם הרבה תחושות של ניתוק על בסיס יומיומי קבוע מעבר לזה הופיע גם לןפ מחשבתי של אלף ואחד שטויות למניהן.....הקיצר כל "החבילה" ,במשך 8 חודשים עבדתי קשה על תזונה נכונה ספורט ימי שבו אני עוסק מזה 15 שנה המשכתי לעבוד ולתפקד בחיי היומיום מלווה בפחדים וחרדות אבל לא מצאתי סיבה לעצור את מחזור החיים הסדיר....במקביל לאחר כחצי שנה החלתי מטפל בבעיות הטיניטוס אצל מדקר סיני.ובלי לשים לב יצאתי "מהמשבר"....לדאבוני חזרתי להשתמש בחשיש לתקופה ארוכה של שנתיים שוב עד ש הופיע לי שוב צפצוף מאד חזק, בעקבותזה החלטתי מיד לעצור את השימוש בחשיש ומאז הכל חזר לקדמותו אמנם גרסה יותר עדינה של העניין אבל עדיין סרט בהתגלמותו המטריד אותי ביותר זה תחושת הניתוק הזאת שמגיעה לה שוב לשעות רבות במשך היום.... חזרתי למטפל שלי וכעת אני מחפש לשלב גם טיפולים שיחתיים אצל פסיכולג,האם זה אפשרי להתגבר שוב על הבעייה???? אני יודע שזה בסך הכל אינדבדואלי אך אני מאד חושש שהתחושות ימשכו זמן רב...האם יש ממוצע מסויים של זמן אצל רוב נפגעי הסמים מסוג זה ???? בכל אופן אשמח לעצה וחוות דעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לשמחה
ד''ר חיים היילפרין27/04/2009ראשית, התרחק מחשיש אחת ולתמיד. שום תזונה ושום טיפול לא יעזרו לך אם תמשיך להרוס את עצמך עם סמים.
שנית, פנה לפסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. טיפול שכזה יסייע לך להתמודד עם התחושות שתארת וקרוב לודאי גם עם בעיות ראשוניות נוספות שלא ציינת - ראה בזה מעין תהליך צמיחתי שהלוואי וכל צעיר בגילך היה חווה. וכן, אתה עשוי להפטר לתמיד מהתחושות, בטווח של שבועות או חודשים ספורים, בטיפול המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שמחה :-)27/04/2009:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)