מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביתי בת ה 9רינת26/04/2009
שלום רב!!!
ביתי בת 9 ילדה מקסימה וחייכנית ונרדמת בלילה בלי שום בעיה.......
הבעייה התחילה בזה שלפני כחודש ימים הלכנו לצפות בסרט טלת ממדי שנקרא קרוליין ובסרט היו לה הורים אמיתיים ועוד זוג הורים אחרים שנראים אותם ההורים אבל עם עיניים מכפתורים והם תמיד האכילו אותה בממתקים ונתנו לה כל טוב לא כמו ההורים האמיתיים שלהואז האמא השנייה אמרה לילדה עם את רוצה להשאר אצלי אני צריכה לתפור לך את העיניים לכפתורים כשתיראי כמוני... ואז הילדה אמרה לא לא לא אני רוצה לחזור אל אמא ואבא האמיתיים שלי ואז האמא שלה נהפכה למפלצת שרצה אחריה...... בקיצור 3 שבועות לאחר שצפינו בסרט ערב אחד הבת שלי התחילה לבכות ולצרוח ולרעוד ואמרה שהסרט לא יוצא לה מהראש, שהדמות של האמא רוצפת אחריה.... כעבור 3 ימים שראיתישזה לא עובר לה קבעתי לה טור לפסיכולוגית (אני גרה בקנדה) הפסיכולוגית הסבירה לה שזה טיבעי וזה יעבור וכן כעבור 4 ימים זה עבר אבל כעבור כמה ימים אחרי זה זה חזר בצורה אחרת עכשיו היא פוחדת לא להצליח להירדם ושואלת אותי כל יום אמא את מפטיחה שזה יעבור לי???? אני רואה כל מיני תמונות לא טובות ואני מנסה לחשוב על דברים טובים ואני לא מצליחה....... אז אני כרגע מרשה לה להירדם אם הוטלויזיה וזה עוזר לה אבל עדיין היא לא הילדה שלי הרגילה אלא ילדה מפוחדת.
איך אני יכולה לעזור לה????? (לקחתי אותה לפגישה שנייה אם הפסיכולוגית והיא לא הפסיקה לבכות וזה היה לאחר כמה ימים שהיתה בסדר גמור ואז חשבתי לעצמי אולי הפגישה השנייה שוב העלתה את הפחדים??!!
מה לעשות איך אני יכולה לעזור לבת שלי????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לרינת
ד''ר חיים היילפרין27/04/2009הסרט שתיארת נשמע כמו סרט אימים של ממש ובתך אכן עברה טראומה רצינית כתוצאה מהצפיה בו. הפני את בתך לטיפול (רק) אצל פסיכולוגית המתמחה בטיפול בחרדות וטראומות אצל ילדים. טיפול שכזה יקח יותר מפגישה או שתיים (אך אמור להיות קצר מועד, לא יותר ממספר שבועות עד מספר חודשים) ובמסגרתו תקבלו גם הנחיות מפורטות כיצד להתייחס לילדה ביומיום. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה לרינת
ד''ר אודי אורן27/04/2009לרינת,
מסכים לכל מילה של חיים.
שקלי את האפשרות לפנות למטפלת המתמחה בטיפול EMDR לילדים, טיפול המתמחה בעזרה לנפגעי טראומה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)