עזרה בדחיפות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• עזרה בדחיפות
    מירית
    28/04/2009

שלום אני הייתי מאושפזת בביה"ח לבריאות הנפש לפני כמה חודשים להסתכלות ואבחנו אצלי הפרעת אישיות גבולית הבעיה היא שאחרי שבוע העיפו אותי ללא המשך טיפול לרחוב לא היה לי לאן ללכת והאחות שיקרה לי שהרופא דיבר עם אבא שלי ושהוא הסכים שאני אבוא אליו ומאז הייתה תקופה שהתנדנדתי ללא מקום מגורים קבוע אפילו שלחו אותי לאיזה מקום שהתברר ככת בכל אופן מאז הצלחתי איכשהו להתייצב וכעת אני עובדת וגרה עם אמא שלי שגם לה יש הפרעת אישיות גבולית אני מצליחה להסתדר עם ההפרעה עכשיו שאני יודעת מה יש לי ומה גורם לזה אבל קורים לי עכשיו כל מיני דברים מוזרים נגיד כשאני הולכת ברחוב וכמעט נופלת כי אני מועדת על משהו- אני פתאום רואה את עצמי ממשיכה ליפול ושעמוד ברזל נכנס לי לעין וחודר דרך הראש או כשאני נזכרת ברעשים לא נעימים כמו חריקת ברזל על מחבת אני ממש שומעת את זה בראש ומתחילה להתקפל והבעת הפנים שלי מתעוותת אני כל הזמן מדמיינת דברים בדרך כלל כאלה שלא נעימים לי או דברים כמו פציעןת שלשבריר שניה אני בטוחה שהם קורים לי עכשיו אבל יש לי טראומה מרופאים בגלל כל מה שקרה לי בביה"ח ההוא מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בדחיפות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה למירית

ד''ר אודי אורן
    28/04/2009

שלום רב,
    אני ממליץ לך לפנות למרפאת החוץ של בית החולים בו היית מאושפזת, או למרפאת חוץ של בית חולים אחר, או למרפאה לבריאות נפש באזור מגורייך, ולבקש טיפול פסיכולוגי.
    אני מתרשם שטיפול כזה יוכל לעזור לך לשמור על ההישגים שאותם את מתארת, ולשפר את מצבך.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו