שימוש בציפרלקס

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שימוש בציפרלקס
    אלי
    10/05/2009

אני ספורטאי מקצוען שהובחן כסובל מדיכאון לאחר כמה משברים שחוויתי,התחלתי להשתמש בציפרלקס בהוראת הרופאה הפסיכיאטרית שלי,3שבועת שאני נוטל חצי כדור ליום ואמור ליטול גם קלונקס וחצי כדור בלילה של זודורם איינני רוצה להציק לה לכן אני רושם כאן בפורום.
    1) האם חוקי להשתמש בתרופה זו, (אני הספוראי היחיד שמשתמש בזה?)?האם זה יכול להגביל אותי פיזית?
    2)בתופעות הלוואי רשום התכווציות שרירים (נדיר) למה מתכוונים?כי אני מרגיש מאז שאני משתמש בתרופה טיפה לחוץ לפעמים ניראה לי ששרירי הבטן והחזה בצד אחד תפוסים(אולי כי קראתי את תופעות הלוואי ואני סתם נילחץ)?
    3)קראתי שיש סיכוי לעלות במישקל ואני מפחד טיפה במיוחד עכשיו בתתקופת הפגרה מה עוד שאני מושבת ל 10 ימים עקב מתיחה בשריר המפשעה .עד כמה זה משמין ואיזה אוכל כדאי לי לאכול יחד עם זה?
    4)מאז שאני נוטל את חצי כדור ב3 שבועות האחרונים של הציפרלקס אני משתדל לא לקחת את הקלונקס אני מפחד להיתמכר אני עדיין לא ישן טוב למרות החצי כדור של הזודורם,עדין אין לי חשק מיני זה ניראה מאוד רחוק ממני ובכלל כל דבר קטן ניראה לי סיפור,האם בפגישה הבאה שלי היא תעלה את המינון לכדור שלם של 10 מ"ג ?אני נורא חרד פתאום להישתמש בכדורים למרות שאני מודע שיש המון אנשים כמוני.עדין יש לי ימים כאלו וימים כאלו.
    5)כאשר במהלך השנה יש פציעות של שרירים או דלקות אנחנו לוקחים במהלך הטיפול הפיזיותרפי 2 כדורים של וולטרן,עכשיו שאני טיפה פצוע קראתי בעלון שאסור ליטול ביחד עם הציפרלקס וולטרן?מה עושים?מותר אבל להישתמש במישחות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בציפרלקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לאלי

ד''ר אודי אורן
    10/05/2009

לאלי שלום,
    ברצוני להתייחס רק לחלק אחד מתוך הפניה שלך:
    "איינני רוצה להציק לה לכן אני רושם כאן בפורום."
    הפסיכיאטרית היא הרופאה שלך. חשוב מאד שהיא תדע מה אתה מרגיש, מה מציק או מדאיג אותך, מה השאלות המטרידות אותך וכו'.
    חשוב מאד שתתקשר בהקדם לפסיכיאטרית ותעלה את כל הנקודות של המייל שלך.
    בנוסף אני רוצה להמליץ לך לפנות למטפל או לפסיכולוג ספורט שיוכל לתמוך בך בתקופה לא קלה זו.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו