שלום

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שלום
    אננניי
    18/05/2009

תראה יש לי בעיה.
    לפני כמה חדושםי בערך היה איזה ילד אחד קטן פחות מהגיל שלי שאני אקרא לזה "ילד רחוב" היו לו בעיות נפשיות בטח ניראה לי , אז פעם אחת אני הלכתי לבדי ברחוב הוא גר בשכונה שלי אז הוא פעם אחת איים עליי במקל צעקתי עליו וזה לא עזר , פעם אחת הוא דחף אותי כמעט נפלתי לכביש אחר אך אמרתי לאמא שלי הלכה אליו וצעקה וגם לאחים הגדולים וואיימו עליו וזה לא עזר.
    אחרי כמה ימים אחרי זה הוא דחף אותי. ואז אחרי כמה זמן שעבר לא ראיתי אותו ברחוב ולפעמים שהוא ראה אותי הוא לא כ"כ בא אליי. אבל עכשיו לא אכפת לי לפוצץ אותו מכות....
    אבל בכל מקרה זה מכניס אותי לפאניקה ולפחד ולפעמים שאני יוצאת מהבית אני חושבת שאם אני במקרה יראה אותו ברחוב.. כול פעם אני חושבת על זה לפעמים.. ונמאס לי לחשוב על זה את\ה יכול\ה לייעץ לי בבקשה מה לעשות לגביי זה? כי איו לי בעיה להרביץ לו למרות שהוא קטן ממני..
    אמשח לקבל את תשובתך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאני

ד''ר חיים היילפרין
    19/05/2009

הכי טוב היה אם אמך היתה פונה לאימו של הילד הקטן כך שהוא היה נענש על התנהגותו ומוזהר לבל יפגע בך שוב. כדאי לך לדבר עם אמא ולהבהיר לה שמבחינתך העניין אינו סגור ועדיין את מפחדת לפעמים לצאת את הבית ולהתקל בו. בכל מקרה, אני שמח לדעת שאת חזקה מהילד הזה בהרבה - הידיעה שאת מסוגלת להרביץ לו בקלות תעזור לך להתמודד עם הפחד גם אם תפגשי בו. אני לא ממליץ לך "לפוצץ אותו במכות" אבל את בהחלט יכולה להגן על עצמך באופן שיבהיר לו שלא כדאי לו להתעסק איתך. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צהרים טובים

אננניי
    19/05/2009

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו