מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםאננניי18/05/2009
תראה יש לי בעיה.
לפני כמה חדושםי בערך היה איזה ילד אחד קטן פחות מהגיל שלי שאני אקרא לזה "ילד רחוב" היו לו בעיות נפשיות בטח ניראה לי , אז פעם אחת אני הלכתי לבדי ברחוב הוא גר בשכונה שלי אז הוא פעם אחת איים עליי במקל צעקתי עליו וזה לא עזר , פעם אחת הוא דחף אותי כמעט נפלתי לכביש אחר אך אמרתי לאמא שלי הלכה אליו וצעקה וגם לאחים הגדולים וואיימו עליו וזה לא עזר.
אחרי כמה ימים אחרי זה הוא דחף אותי. ואז אחרי כמה זמן שעבר לא ראיתי אותו ברחוב ולפעמים שהוא ראה אותי הוא לא כ"כ בא אליי. אבל עכשיו לא אכפת לי לפוצץ אותו מכות....
אבל בכל מקרה זה מכניס אותי לפאניקה ולפחד ולפעמים שאני יוצאת מהבית אני חושבת שאם אני במקרה יראה אותו ברחוב.. כול פעם אני חושבת על זה לפעמים.. ונמאס לי לחשוב על זה את\ה יכול\ה לייעץ לי בבקשה מה לעשות לגביי זה? כי איו לי בעיה להרביץ לו למרות שהוא קטן ממני..
אמשח לקבל את תשובתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאני
ד''ר חיים היילפרין19/05/2009הכי טוב היה אם אמך היתה פונה לאימו של הילד הקטן כך שהוא היה נענש על התנהגותו ומוזהר לבל יפגע בך שוב. כדאי לך לדבר עם אמא ולהבהיר לה שמבחינתך העניין אינו סגור ועדיין את מפחדת לפעמים לצאת את הבית ולהתקל בו. בכל מקרה, אני שמח לדעת שאת חזקה מהילד הזה בהרבה - הידיעה שאת מסוגלת להרביץ לו בקלות תעזור לך להתמודד עם הפחד גם אם תפגשי בו. אני לא ממליץ לך "לפוצץ אותו במכות" אבל את בהחלט יכולה להגן על עצמך באופן שיבהיר לו שלא כדאי לו להתעסק איתך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהרים טובים
אננניי19/05/2009תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)