חרדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות
    סיגל
    24/05/2009

שלום אמא אשה בת 50 לקתה בחרדות לאחר מוות של קרוב מישפחה היא טופלה ברסיטל ואחר כך בפקסט הכדורים לא השפיעו עליה והמצב שלה הידרדר היא התחילה ליצעוק ולהיתנהג בצורה ממש מוזרה היא אושפזה בגהה והישתחררה לאחר 4 חודשים ועכשיו המצב שלה שוב הידרדר וכול כמה חודשים מחליפים לה את הכדורים השאלה שלי האם מותר להחליף את הכדורים כול פעם ומה ניתן לעשות במקום הכדורים כדי שהיא תחזור לעצמה תודה רבה סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסיגל

ד''ר חיים היילפרין
    25/05/2009

מהתיאור שלך נראה שאמך לקתה תחילה בחרדות אך מצבה הידרדר לכדי הפרעה פסיכוטית. אני מניח שהפסיכיאטר המטפל ניסה תרופות שונות בניסיון לייצב את מצבה הנפשי והמנטלי במינימום תופעות לוואי. מותר ודי שכיח להחליף תרופות באופן שכזה ואם אמנם אמא מתמודדת עם תסמינים פסיכוטיים אזי לא ניתן לעשות הרבה למענה חוץ מטיפול תרופתי; אם מצבה התייצב והיא סובלת כעת "רק" מחרדה או דיכאון, אני ממליץ לה לפנות לטיפול פסיכולוגי (שיחתי) בנוסף לטיפול התרופתי אצל פסיכולוג קליני המטפל בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו