גמגום

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• גמגום
    אמי
    24/05/2009

שלום רב,
    אני אמא לילד בן 11.5 שנים. בני חווה טראומה בכיתה א ' - המורה שלו הקשתה מאוד וגרמה ללחצים איומים.
    ממחצית כתה א' הוא החל לגמגם והגמגום נמשך עד היום. מאז כיתה א העתקנו מקום מגורינו למקום אחר עם אוירה שונה מורות אחרות וחברים אחרים ניסנו תקופה מסוימת טיפול אצל קלנאית אבל זה לא עזר . אני מרגישה שהבעיה רגשית ולא פיזיולוגיות. אין לנו גמגום בגנטיקה . יש פעמים שהוא מרגיש חסר ביטחון ונרגש ואז הוא מתחיל לגמגם ומתבלבלות לו המילים. חשוב לציין שהמורה לא רואה שום בעיית התנהגות בכיתה כלומר הוא משתתף וכו '. לי זה נראה כמו סוג של הרגל או חוסר ארגון בראש או פחד שלא יקשיבו לו איפוא ולאן אני אוכל לקחת את בני על מנת שיאבחנו אותו ויתנו לנו יעוץ באיזה טיפול כדאי לבחור (פסיכולוגי או קילני ) אשמח לקבל תשובה היות וזה מאוד מציק לו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמגום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאמי

ד''ר חיים היילפרין
    25/05/2009

אני ממליץ לך לחפש בגוגל אחר מרכזים המתמחים בטיפול בגמגום (הקלידי "גמגום" ותגיעי למספר רב של קישורים ממומנים ומידע רלבנטי אחר; כמדיניות, איני יכול להמליץ כאן ספציפית על גוף מסחרי כזה או אחר), שם יסתייע בנך באבחון וטיפול מצוות מקצועי המונה בד"כ פסיכולוג קליני, קלינאי תקשורת ועוד ומצוייד במכשור ותוכנות ייעודיים. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו