מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה חברתיתיסמין30/05/2009
שלום רב,
אני בת 23 ומבלי ללכת לפסיאטר או לפסיכולוג אני יודעת בוודאות שאני סובלת מחרדה חברתית.
אני לא יודעת מה הרמה אבל אני יודעת שזה מספיק בכדיי להעיק עליי בחיי היום יום.
אינני יוצאת בערבי שישי, כל בן שמתחיל איתי אני מיד פוסלת כי אני פוחדת שזה יכול להיות רציני ואז אני לא אדע איך להתנהג איתו, מלבד זאת היה לי בצבא חבר במשך שנה אבל משום מה אמא שלו פשוט לא אהבה אותי, אני חושבת שזה היה קשור למראה חיצוני כי אני מאוד חברותית ונעימה,יכול להיות שחשבה שמגיע לבן שלה לצאת עם מישהי ממש יפה..זה לא משנה כי זה כבר עשה את שלו,מאז אני תמיד חושבת מה יהיה עם החבר הבא שלי, איך אמא שלו תקבל אותי??אני מיד חושבת שהיא תגיד "יכולת להשיג יותר מזה"..
אני מרגישה ממש לא יפה ביחס לחברות שלי,דבר שדי מדכא אותי, אני לא מבינה למה אני לא מצליחה לראות מעבר, אני בגיל כזה שאני אמורה לקבל את עצמי כפי שאני ולא לחפש כל הזמן לשפר בעצמי דברים..
בקיצור אני לא רוצה להאריך כי זה פורום אבל רציתי שתייעץ לי אם אתה יכול איזה דרך טיפול נראה לך שאני צריכה..האם פסיכולוג? פסיכאטר? אולי סדנא?
אני מקווה שזה לא מאוחר מידי כי גיל 23 זה כבר די מאוחר נראה לי..
תודה על כל תשובה שלא תהיה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לתמי
ד''ר חיים היילפרין31/05/2009נתחיל מהסוף - לא רק ש"זה לא מאוחר מידי" אלא שבגיל 23 רק מתחילים לקבל פרספקטיבה על החיים, ובין השאר, על כל אותם דברים הדורשים תיקון (כמו החרדה החברתית עליה את כותבת)... ראי בזה תחילתו של תהליך צמיחתי שיוביל, במיוחד בטיפול מתאים, לבגרות של ממש. לגופו של עניין, כדאי לך לפנות לטיפול אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות (ובטיפוח דימוי עצמי תקין וכד') בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)