מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה ? מחלה?איך לעזור לבני?מישהו30/05/2009
בני שהינו בן 21,שתמיד היה ילד מאוד מאוד מקובל ואהוב,ותמיד היה מלא שמחת חיים והיה המצחיקן שבחבורה,הםביר לי שהוא לא מסוגל יותר לסבול את הכאב שפוקד אותו.הםביר שאינו מסוגל להסתכל לאנשים בעיניים כשמדברים אתו, והמחשבה שאפילו זרים ברחוב ילכו מולו וצריך ולהישיר מבט מדאיג אותו נון סטופ לדבריו, והמצב הזה לקח לו את כל האושר הפנימי שהיה לו,מסתבר כך הסביר לי היום שאפילו איתי,יש לו בעייה להישיר מבט.אז שאלתי איך לא הבחנתי בזה,אמר שפתח לעצמו מכל מני שיטות שזה לא יורגש עם חברים וכו" אבל הוא בטוח שהם מבחינים שהוא פחות צוחק ושהוא מסוגר ונמנע מלשוחח.בכה ובקש לחזור להיות מאושר.מבירור אתו אני מסיקה שהתנסות רעה עם החברה בעישון חשיש גרמה לו לכך.והוא כמובן הפסיק אבל מסתבר שכבר יותר משנה זה לא עובר.והוא מתוסכל מזה לדבריו בכל רגע,יום וליילה.מלא ברחמים עצמיים.והפסיק לעבוד.הוא מאוד רוצה להבין ממה בדיוק הוא סובל ולאיזה בעל מקצןע לפנות.אגב עשיתי לו משלים זהב בלאומית בכדי שיקבל טפול,אבל אני חוששת שבכל הרשימה שקבלתי המטפלים אינם פסיכולוגיים קליניים ,כפי שהבנתי שמוטב מאוד שיהיו,אודה לך על עזרתך מהאמא הדןאגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאלן
ד''ר חיים היילפרין31/05/2009בנך חווה משבר חרדתי ואני ממליץ להפנותו לפסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. אני מקווה שבין המטפלים העובדים עם קופ"ח לאומית תמצאי אחד כזה. אם אין, צרי איתי קשר טלפוני. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)