יש לי פחד גדול מרעידות אדמה!!

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• יש לי פחד גדול מרעידות אדמה!!
    רונן
    05/06/2009

שלום לכולם !
    נראה לי זה הפורום המתאים...
    רציתי להגיד שיש לי פחד מהמוות... אני יודע זה נשמע דפוק אבל בגלל זה אני קצתבקטע של להפסיק דברים בחיים.. זה אולי טוב אבל הפחד שלי קצת גדול...
    אני מפחד שמישהו יבוא עם אקדח ויירה ועכשיו אני לומד נהיגה וממש מפחד מהכביש... וזה קצת עזר השיערוי נהיגה אבל לא לגמרי..
    ובמיוחד יש לי פחד מאוד מאוד גדול מרעידות אדמה!
    אני הרבה פעמים נתקל במצבים שאני כל הזמן חושב על זה ומה יקרה אם... ואיפה להתחבא?
    ומתחת למה? כל הזמן ובימים האחרונים אפילו ממש הרגשתי רעידות כאלה ונורא פחדתי...
    אמרתי אולי זה דימיון, אולי באמת רעידות וזה מנבא לרעידת אדמה שבאה... ואולי זה רעידות רגילות שקורות כל הזמן...
    רק רציתי לההגיד שאף פעם לא הרגשתי ממש רעידות אדמה (טפו טפו טפו חס וחלילה חס ושלום) אפילו שקרו כשהייתי ער....
    אז איך מתגברים על הפחד הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרונן

ד''ר חיים היילפרין
    06/06/2009

...הולכים לטיפול פסיכולוגי כמו גדולים. אתה סובל מתסמינים של חרדה, והדרך היעילה ביותר להתגבר עליהם היא לגשת לפסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. אתה יכול לפנות באופן פרטי או לנסות דרך קופ"ח שלך. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו