מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחדים וחרדותמודאג09/06/2009
הייי
רמת הרגישות אצלי כל הזמן עולה, מכול תחום שהוא שאני יכול לחשוב.
אבל לא לזה פתחתי הודעה,
אגב, אני בטיפול פסיכולוגי פעמיים בשבוע.
כרגע יש משהו שנורא מדאיג אותי, אני מקווה שתוכלו לעזור
קניתי מכשיר יקר להכנת מיצים, שעובד בטכנולוגיה של מספר מעט סיבובים בדקה כדי שלא לפגוע בערכים התזונתיים.
שטפתי בטעות את החלק הפנימי של המכונה, החלק שסביבו נטחנים הפירות והירקות,
בעזרת סקוץ' ברייד שנשטף איתו הכיור לפני כשבועיים שלושה עם אקונומיקה,
אני כל כך מפחד שמרכיביי האקונומיקה יועברו למיצים,
יש לציין שהחלק עשוי מחומר שדומה לפלסטיק, אולי ממלנין או חומר כזה או אחר,
בינתיים השריתי את החלק במים,
אני אשאל את המוכרת אם יש אפשרות לרכוש את החלק בנפרד, זו מכונה יקרה קניתי אותה רק לפני כשבוע וחצי.
האם יש סיבה לדאגה? אני לא יודע אם אוכל פסיכולוגית להתמודד עם התחושה שאני שותה מיצים שאולי חדרו אליהם רכיבים של אקונומיקה , מה אוכל לעשות? עדיף לקנות חדש?
אודה על תשובה בהקדם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למודאג
ד''ר חיים היילפרין09/06/2009הבעיה שלך היא כמובן לא האקונומיקה (שיירי האקונומיקה שנותרו אחרי כל השטיפות שלך זניחים לגמרי ובשום אופן לא יכולים להזיק לך...) אלא ההפרעה הכפייתית שבאה כאן לידי ביטוי. ובהקשר זה, לא נותר לי אלא להפנות אותך לפסיכולוג אותו אתה רואה פעמיים בשבוע... הוא מן הסתם מכיר אותך הרבה יותר טוב מאשר ניתן להכירך מהשאלה - ויכול לתת לך מענה הרבה יותר מפורט והולם מאשר ניתן לתת לך בפורום. כדאי לבדוק עם הפסיכולוג שלך גם את האפשרות של שילוב הטיפול השיחתי עם טיפול תרופתי. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)